9. august 2020
I november åbnede Go2Fitness i Vestergade. Og her er alle maskiner nye - og faciliteterne helt i top. Foto: Jesper From
gallery icon

Se billedserie

I november åbnede Go2Fitness i Vestergade. Og her er alle maskiner nye - og faciliteterne helt i top. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glæd dig til træningen - og badet bagefter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glæd dig til træningen - og badet bagefter
Køge Onsdag - 23. januar 2018 kl. 09:16
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I det samme man træder ind af døren fornemmer man, at her er da en rar stemning.

Vestergade 20 i Køge - inde i gården - ligger Go2Fitness. Det har den sådan set gjort siden november. Men da den ligger lidt gemt væk, så har mange med fitness i blodet måske ikke lige bemærket det.

Fitness er inn og der er mange om buddet. Derfor gælder det om at skille sig ud - tilbyde noget, som de andre træningscentre ikke har.

På flere punkter er Go2Fitness helt deres egen. Det er ikke et center, hvor man satser på de storsvulmende kraftdrenge, der hiver tungt stål. Målgruppen er mere familien - fra 13 år og opefter.

Centret holder åbent i døgndrift. Så hvis man lige har behov for en tur på løbebåndet eller trænger voldsomt til at arbejde med overarmene midt om natten, så er det muligt. Og det er der faktisk kunder, som benytter sig af.

Da konkurrencen om fitness-kunderne er stor, så er prisen også afgørende. Her kører Go2Fitness med 199 kroner om måneden for et fuldt medlemsskab. Man kan altså benytte centrets mange og nye maskiner, gå på hold - og så er turen i omklædningsrummet en oplevelse her i særklasse. Her er der store forhold med mange opbevaringsskabe, meget lækre brusefaciliteter og så er der såmænd sauna, som den perfekte afslutning på træningen.

For at holde motivationen kan det for mange være en god idé at springe på holdtræning. Her er der forskellige tilbud hos Go2Fitness i holdsalen. Der er 19 spinningscykler samt hold i stram op, yoga, dansefit, sty rke og mobilitet, styrke med vægtstænger samt puls og styrke.

I hele januer kører centret i Køge med fri oprettelse, første måned gratis, gratis sportstaske og en gratis programlægning.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk