3. juli 2020
Bettina Lund har drevet forretninger med brugskunst siden 2015. Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

Bettina Lund har drevet forretninger med brugskunst siden 2015. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gaveinspiration: Ny pop-up juleshop i Strædet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gaveinspiration: Ny pop-up juleshop i Strædet
Køge Onsdag - 22. november 2019 kl. 10:08
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Savner man ideer til julegaver, er der rig lejlighed til at lade sig inspirere hos pop-up butikken Deko by Lind, der indtil nytår sælger brugskunst på adressen Rådhusstræde 1B - lige på hjørnet af Kulturtorvet.

Her vil butikken være at finde indtil nytår og drives af Bettina Lind, der åbnede sin første butik med brugskunst i Ringsted for fire år siden.

Siden 1.januar 2019 har hun haft sin faste butik i Kværkeby, hvor hun også bor - men nu altså også med en pop-up i Køge.

- Jeg kender egentlig ikke Køge så godt, men jeg har mange kunder fra Køge. Jeg har hørt meget godt om byen. Den får altid ros for at være en god handelsby, siger Bettina Lind.

Denne formiddag afhenter en ældre kvinde en forudbestilt, guldfarvet keramikhund til sin datter, der driver en hundepension. Derudover snuser et par kunder rundt i lokalet - måske på udkig efter en julegave eller noget dekorativt til hjemmet. Og butikken kan tilbyde ganske særlige produkter, forklarer Bettina Lind.

- Jeg kører selv rundt i Europa og finder tingene, så man kan finde noget her, som er lidt mere unikt end i andre forretninger, der handler med brugskunst. Og vi satser lidt ekstra på mændene, siger Bettina Lind.

Og ser man rundt på hylderne, finder man da også et fint udvalg af traditionelle »mandevarer« som for eksempel en globusbar, retro skilte med bilmærker, små motorcykler, en klassisk tankstation og en ridder i fuld rustning.

Det må gerne være lidt råt - det kan godt blive lidt for pusse-nusset ellers, mener butiksindehaveren.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk