25. april 2019
Hos Name It i Strædet kan du fra torsdag den 17. januar teste jeans i 30 dage og bytte, indtil du er tilfreds. Foto: Henrik Førby Jensen
Hos Name It i Strædet kan du fra torsdag den 17. januar teste jeans i 30 dage og bytte, indtil du er tilfreds. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forår hos Name It

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forår hos Name It
Køge Onsdag - 12. januar 2019 kl. 09:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børnetøjskæden Name It er i forårshumør - nu kan du teste dine jeans i op til 30 dage og bytte, indtil du er 100 procent tilpas, skriver Name It.

I Name It's Spring 19 kampagne #BFF - Best Fit Forever introducerer NAME IT det nye servicekoncept i deres danske retail butikker.

Dette forår præsenterer det danske børnetøjsbrand Name It et helt nyt servicekoncept som tager udgangspunkt i deres forårskampagne #BFF - Best Fit Forever, Name It er eksperter i denim og god pasform. Med forårskampagnen sætter Name It fokus på de udfordringer, forældre oplever, når de køber tøj til deres børn.

- Vi ved, at det at finde den helt rigtige pasform både er det vigtigste og det mest udfordrende for forældre, når de køber tøj til deres børn. Vi ved også, at børn, i en tidlig alder, har stærke holdninger til, hvad de kan lide, og hvad de ikke kan lide at gå i. Derfor vil vi hjælpe forældre med at finde den helt perfekte pasform ved at tilbyde vores nye servicekoncept, hvor man kan teste og ombytte jeans i op til 30 dage, fortæller kommunikationschef Trine Wittrup Ørskov.

Bliver servicekonceptet en succes på det danske marked vil NAME IT gøre konceptet permanent. Kampagnen løber fra torsdag den 17. januar til onsdag den 24. april.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk