9. august 2020
Snoren blev klippet over af formanden for Køge Boligselskab Faye Egestad, der afslørede bilen for 25 beboere.
gallery icon

Se billedserie

Snoren blev klippet over af formanden for Køge Boligselskab Faye Egestad, der afslørede bilen for 25 beboere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få bolig med bil i Køge Boligselskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få bolig med bil i Køge Boligselskab
Køge Boligselskab fik i går en Peugeot, som de næste 6 mdr. skal have fast plads i Boligselskabet. Snoren blev klippet over af formanden for Køge Boligselskab Faye Egestad, der afslørede bilen for 25 beboere. Bilen er en delebil og alle beboere i Køge Boligselskab får tilbud om at melde sig ind i foreningen på et prøvemedlemskab.
Køge Onsdag - 02. september 2009 kl. 09:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
"Bolig med bil" er en idé som Formanden for Køge Delebil Julius Nielsen længe har villet afprøve.

- Delebiler må være oplagt i boligafdelinger. Der bor mange mennesker med forskellige kørselsbehov, der er central parkeringsplads og der er i forvejen andre fælles faciliteter, siger Julius Nielsen.

Det blev muligt at afprøve konceptet delebil i boligafdelinger, da det er en af hovedsatsningerne i trafikprojektet ProMotion, som kort fortalt handler om at forbedre muligheden for at bruge bæredygtige transportformer og motivere borgerne til at bruge disse.

Særtilbud til beboere

Som prøvemedlem i de 6 mdr. projektet kører, skal man ikke betale det almindelige indskud på 2.500 kr. - et indskud man normalt mister hvis man melder sig ud igen. Man kan sige, at det er gratis at prøve et medlemskab.

Eva Irene Larsen er det første medlem fra KBS og glæder sig over forsøget. Nu kan hun afprøve om delebilen er velegnet til hendes behov. Til daglig bruger hun bus og tog og har mimrekort. Men når hun skal på ture med veninder, eller ud hvor der ikke kører busser, er det rart at have mulighed for at tage en bil.

Spar på brændstoffet

Til arrangementet i Hastrupparken blev der også mulighed for at afprøve sine evner indenfor øko-kørsel.

Peugeot i Køge tilbød gratis køreture med fokus på brændstoføkonomi. Der var mange interessante råd at få. Bl.a. skal man ikke koble ud når man kører op mod rødt lys, men lade bilen blive i gear så længe som muligt og trille frem. Man skal i det hele taget se fremad og følge med i trafikken, man skal accelerere hurtigst muligt til den hastighed man skal køre i og skifte til højere gear hurtigt - gerne springe et gear over.

Hvis man ønsker at blive medlem eller høre mere om Køge Delebil kan Julius Nielsen træffes i Køge Boligselskabs boligadministration, Langelandsvej 32, torsdag d. 10. og torsdag d. 24. september kl. 17-18. Ellers kan Julius Nielsen træffes på tlf. 28103706.
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk