22. oktober 2019
Bjæverskov Stadthalle var fuld af deltagere i udklædning.
gallery icon

Se billedserie

Bjæverskov Stadthalle var fuld af deltagere i udklædning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et brag af en bierfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et brag af en bierfest
Køge Onsdag - 15. oktober 2018 kl. 09:53
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag bød IF Frem Bjæverskov for sjette gang velkommen til Bierfest i »Bjæverskov Stadthalle« - også kendt som Skovbohallen i daglig tale. De 636 billetter til festen var revet væk og tyrolerklædte »Anton'er« og »Heidi'er » valfartede mod hallen, og festede fra klokken 17.00 til 01.00 med TOPSEVEN-drengene på scenen. Nok en gang sørgede det sønderjyske partyband for uovertruffen underholdning med fælles-, skåle-, op og stå-tyrolersange og kædedans ved, og omkring, de 16 delstatsborde i den Bierfestpyntede Skovbohal, hvor Kok Med Kul På, stod for de store »Schnitzler mit alles,« fortæller klubben i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Efter tre timers umbaba-musik slog TOPSEVEN over til mere nutids dansemusik, og ikke mindst deres Kim Larsen / Gasolin repertoire-potpourri tog kegler på et konstant fyldt dansegulv. Fantastisk oplevelse.

Det er derfor også med stor glæde, Bierfestudvalget i FREM Bjæverskov, kan oplyse, at man har forlænget kontrakten med TOPSEVEN og Vollstedt Group, så bierfesten i »Bjæverskov Stadthalle«, yderligere er sikret de næste tre år.

- Så kære alle »Anton« og »Heidi«: Hæng ikke tyrolerkostumet for langt væk - der bliver forsat brug for det. Tak for en forrygende oplevelse fredag aften og nat og på gensyn 2019, skriver klubben.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk