18. juni 2019
Få indblik i hvordan din hjerne er påvirket i forbindelse med nydelse og begær.
Få indblik i hvordan din hjerne er påvirket i forbindelse med nydelse og begær.
Foto: Chawakit Sangcharoon
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekspert i nydelse og begær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekspert i nydelse og begær
Køge Onsdag - 08. februar 2019 kl. 08:46
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hjerneforsker Morten Kringelbach er verdens førende ekspert i nydelse og hvordan sanselig og social nydelse i høj grad er med til at definere vores liv, men også hvordan manglen på nydelse, anhedoni, har stor betydning for lidelser som depression, kronisk smerte og spiseforstyrrelser.

Tirsdag 19. februar klokken 19 transmitterer Borup Bibliotek direkte fra Aarhus Universitet hvor Morten Kringelbach fortæller om vores nydelsesfulde hjerne. Denne aften kan du som publikum blive klogere på, hvordan resultater fra computermodellering og hjerneskanninger, som måler aktiviteten i levende menneskehjerner, afdækker hvilken betydning mange nydelser som eksempelvis mad, sex, rusmidler og musik har for vores livskvalitet.

Aarhus Universitet sender direkte foredrag om naturvidenskab i mere end 45 byer, for flere tusinde tilhørere. Interessen for alle grene af naturvidenskab har vist sig at være stor og med livestreame er det muligt at formidle nyeste viden ud i hele landet. Bibliotekerne i Køge Kommune viser en række foredrag fra Aarhus Universitet hen over vinteren. Niveauet er højt, og du bliver udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. Du kan stille spørgsmål til forskerne via sms og få svar. Foredraget begynder præcis, så kom gerne i god tid. Det er gratis, men tilmelding anbefales.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk