16. januar 2019
Stefan Kristensen, Øivind Thuenem og Jesper Dabelsteen står bag Extreme Muay Thai Køges succes.
Stefan Kristensen, Øivind Thuenem og Jesper Dabelsteen står bag Extreme Muay Thai Køges succes.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM i thaiboksning til Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM i thaiboksning til Køge
Opdateret 13. februar 2018 kl. 08:57
Køge Onsdag - 13. februar 2018 kl. 08:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 24. februar markerer endnu en succes i Extreme Muay Thai Køges bare fem-årige historie. Her er klubben nemlig arrangør af DM i thaiboksning i lokalerne på Boholtevej 81.

Det er en historie og dygtighed, hårdt arbejde og disciplineret træning, der har givet klubben og Danmark ikke mindre end fire VM titler i thai- og kickboskning på de fem år.

Tre gamle drenge fra Havdrup - Stefan Kristensen, Øivind Thuenem og Jesper Dabelsteen - står bag succeshistorien.

- Det hele startede i Solrødcenteret for fem år side, hvor i lejede os ind i et af danselokalerne hos »Love to dance«. Det var rigtigt hyggeligt, men efter seks måneder voksede vi simpelhed ud af lokalet og måtte ud og se os omkring. Vi er nu endt i Køge på Boholtevej 91, hvor vi nu har de rigtige forhold, fortæller Jesper Dabelsteen og fortsætter:

- De fem år vi har været igennem, har været vanvittige på alle kanter. Vi startede med at vinde det første danske mesterskab og så gik det stærkt. Det blev til rigtig mange mesterskaber. Derefter fik klubben den første europamester (første titel til Danmark nogensinde), efterfulgt af tre nordiske mesterskaber. Så kom tiden hvor vi blev udtaget til det danske landshold og det var vist ikke nogen dårlig ide: Klubben fik sin første verdensmester. Martin Bjørn Hansen tog titlen i 2016 og deltog derefter i Glory (verdens største kick boksning forbund). I slutningen af 2017 fik vi tre nye verdensmestre. De sidste to år har vi høstet ialt 13 VM medaljer hjem til lille Danmark .

Med klubbens udvikling er der mulighed for at tiltrække de helt rigtige instruktor. Og Selvom klubben har rigtige mange dygtige kæmper, så er der plads til alle lige fra forælder og barn til dem der vil lidt mere.

- Vi afholder DM i Thaiboksning den 24. februar i Køge på Boholtevej 91 fra klokken 12.00 - jeg vil opfodre alle til at kigge forbi, udtaler Jesper Dabelsteen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk