21. februar 2020
- I Køge kommune har vi de bedste kort på hånden: supersygehuset, hurtigtoget, Transportcentret og Køge Kyst. Derudover har vi en fantastisk beliggenhed nær København og en bykerne, der kan så meget mere, end vi reelt udnytter den til, sagde Allan Munch til de mange lokale erhvervsfolk.
- I Køge kommune har vi de bedste kort på hånden: supersygehuset, hurtigtoget, Transportcentret og Køge Kyst. Derudover har vi en fantastisk beliggenhed nær København og en bykerne, der kan så meget mere, end vi reelt udnytter den til, sagde Allan Munch til de mange lokale erhvervsfolk.
Foto: //TT-Film
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Connect Køge til erhvervsfolk: - Vi kan gøre det så meget bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Connect Køge til erhvervsfolk: - Vi kan gøre det så meget bedre
Køge Onsdag - 09. oktober 2019 kl. 11:06
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kan nå meget på 50 dage. Det har Allan Munch, der er ny erhvervsdirektør hos Connect Køge bevist. En tætskrevet, fyldt notesbog og en mere på vej var det håndgribelige bevis fra de mange møder, som Allan Munch allerede nu har holdt med en stor del af kommunens virksomheder.

Ved at lytte til virksomhederne, forstå deres udfordringer og bidrage til endnu bedre forhold for virksomhederne kan vi skabe mere vækst og udvikling i Køge, mener erhvervsdirektøren.

Når virksomhederne har gode forhold, er der grobund for flere arbejdspladser. Det baner vej for flere skatteindtægter og færre udgifter til overførselsindkomster. Ultimativt skaber det mere velfærd til alle - bedre skoler, sygehusvæsen, plejehjem, sportsfaciliteter, pointerede han på medlemsmødet.

- Væksten i Køge stiger med 15 procent, mens Sjælland som helhed oplever et fald på syv procent, men vi kan gøre det så meget bedre. I Køge kommune har vi de bedste kort på hånden: supersygehuset, hurtigtoget, Transportcentret og Køge Kyst. Derudover har vi en fantastisk beliggenhed nær København og en bykerne, der kan så meget mere, end vi reelt udnytter den til, sagde Allan Munch til de mange lokale erhvervsfolk, der var mødt op til netværksmødet i Køge ArbejdsgiverNetværk.

I den nylige erhvervsklimaundersøgelse fra Dansk Industri, hvor 93 kommuner får karakterer på en lang række parametre, scorer Køge en 33. plads. Den nye erhvervsdirektør mener, at Køge skal være på Top10.

Hos Køge ArbejdsgiverNetværk glæder man sig over den nye erhvervsdirektør og de mange positive takter, ideer og ambitioner om at ville løfte Køge yderligere.

- Det er glædeligt med store ambitioner for Køge. Det kan vi som talerør for alle kommunens mange virksomheder kun bakke op om. Vækst og udvikling er vejen frem for Køge. Og bare vent, kommunen har søsat en række store projekter, som endnu ikke er færdige eller kun lige blevet færdige. Her har vi stadig til gode at »cashe ind« på disse investeringer, så Køge skal nok rykke op af ranglisten", sagde Søren Evald Jensen, formand for Køge ArbejdsgiverNetværk.

Køge ArbejdsgiverNetværk er for alle virksomheder, selvstændige og iværksættere, som søger et professionelt og fagligt netværk for sparring, ny viden og inspiration.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk