21. februar 2020
Formand Klaus Gjøl er stolt over lokalafdelingens succes - faktisk mangler Senior Erhverv Øst Sjælland ledige at kunne tilbyde virksomhederne.
Formand Klaus Gjøl er stolt over lokalafdelingens succes - faktisk mangler Senior Erhverv Øst Sjælland ledige at kunne tilbyde virksomhederne.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus for ledige seniorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus for ledige seniorer
Køge Onsdag - 10. september 2019 kl. 14:29
Af Henrik førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det succesfulde Senior Erhverv Sjælland Øst holder åbent hus tirsdag den 24. september klokken 10 til 14 og inviterer alle ledige 50+ til at møde op. Der vil blive lejlighed til at høre om netværkets aktiviteter for at få de jobsøgende seniorer tilbage på arbejdsmarkedet; en opgave som udføres med stor succes, idet halvdelen af alle netværkets medlemmer kom i nyt job i 2018. Efter devisen hjælp-til-selvhjælp, og aktivt opsøgende virksomhedsbesøg, kan Senior Erhvervs medlemmer således prale af helt enestående resultater.

- Vores medlemmer finder motivation og praktisk assistance i netværket og vi oplever, at langt de flest får en ny start på deres jobsøgnings proces når de begynder hos os. Som resultatet har vist i de senere år, lykkes det for næsten halvdelen at komme i job igen indenfor et år. Vi er ret stolte af vores succes, og er nu i den situation, at vi mangler medlemmer at tilbyde virksomhederne, siger Klaus Gjøl, formand i Senior Erhverv Sjælland Øst.

Så hvis du er 50+ og ledig, kan du med fordel møde op til åbent hus og høre om Senior Erhverv og de muligheder, der ligger i et medlemskab af netværket.

Det foregår på Astersvej 23 E i Køge. Tilmelding er ikke nødvendig og der bydes sågar på en kop kaffe.

Senior Erhverv Sjælland Øst dækker kommunerne Køge, Roskilde, Solrød, Greve og Stevns, men alle er velkomne uanset bopæl.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk