21. september 2021
En 26-årig mand uden fast bopæl blev tidligt fredag så vred over at blive vækket af politiet mens han sov i sin bil, at politiet måtte bruge peberspray mod ham. Foto: Kenn Thomsen
En 26-årig mand uden fast bopæl blev tidligt fredag så vred over at blive vækket af politiet mens han sov i sin bil, at politiet måtte bruge peberspray mod ham. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vred mand fik peberspray og knuste rude i politibil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vred mand fik peberspray og knuste rude i politibil
Kalundborg - 23. juli 2021 kl. 14:37
Af Thomas Rye

Betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi måtte tage peberspray i brug, da de tidligt fredag morgen i Viskinge anholdt en 26-årig mand uden fast bopæl.

Politiet modtog klokken 2.53 en anmeldelse om en bil, som med høj fart kørte rundt i Kalundborg by i den forkerte side af vejen.

Med vidners hjælp fandt politiet senere på morgenen, klokken 4.25, frem til en bil, som kunne være bilen fra Kalundborg.

Bilen holdt parkeret på Jydegårdsvej i Viskinge, og i bilen lå den 26-årige mand og sov.

Manden var alt andet end tilfreds med at blive vækket af politiet, og betjentene vurderede samtidig, at han var påvirket af stoffer.

- Det medførte en udadreagerende adfærd, efterfulgt af mindre pæne udtalelser om og til politipersonalet, som måtte anholde manden med den fornødne magt og brug af peberspray, lyder det i døgnrapporten.

Det var dog ikke nok til at berolige den 26-årige, der under transporten til politistationen i Roskilde præsterede at sparke den ene rude i patruljebilen i stykker.

Manden blev tilset af en læge, inden han blev anbragt i detentionen til afrusning.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk