26. februar 2021
Vores Kalundborg har besluttet at stoppe samarbejdet med aktivitetskoordinator Mei Kanstrup fra udgangen af april. Foto: Eva Lyng Johansen
Vores Kalundborg har besluttet at stoppe samarbejdet med aktivitetskoordinator Mei Kanstrup fra udgangen af april. Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vores Kalundborg stopper samarbejde med aktivitetskoordinator

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vores Kalundborg stopper samarbejde med aktivitetskoordinator
Opdateret 21. januar 2021 kl. 14:01
Kalundborg - 21. januar 2021 kl. 13:16
Af Thomas Rye

Aktivitetskoordinator Mei Kanstrup stopper som ansat i Vores Kalundborg ved udgangen af april.

- Bestyrelsen i Vores Kalundborg har valgt at stoppe samarbejdet med foreningens ansatte aktivitetskoordinator Mei Kanstrup, senest med udgangen af april måned i år.

Det skriver bestyrelsen i en pressemeddelelse, som blev sendt ud torsdag.

Mei Kanstrup begyndte i jobbet som aktivitetskoordinator i begyndelsen af august sidste år, hvor hun overtog stillingen fra Anita Winther, der havde været aktivitetskoordinator i fem år.

Mei Kanstrups hovedopgave var at være med til at skabe aktiviteter i Kalundborg by. En opgave som har været særdeles udfordrende på grund af Coronakrisen, hvilket der da heller ikke lægges skjul på i pressemeddelelsen.

- Vores Kalundborg vil nu benytte lejligheden til at få sammensat en profil på en ny aktivitetskoordinator, og hvilke opgaver der skal arbejdes med, når der forhåbentlig snart kan åbnes op for butikker og øvrige erhvervsliv, så vi igen kan opleve liv i vores gader, lyder det i pressemeddelelsen.

Nordvestnyt har forsøgt at få en kommentar til historien fra Mei Kanstrup, men det har ikke været muligt, da hun i øjeblikket er sygemeldt.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk