21. november 2017
Harley Davidson fyldte meget ved træffet i Svebølle, men der var også mange  helt store maskiner fra Japan.
gallery icon

Se billedserie

Harley Davidson fyldte meget ved træffet i Svebølle, men der var også mange helt store maskiner fra Japan.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Forår er også krom og kubik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Forår er også krom og kubik
Kalundborg - 01. april 2017 kl. 19:29
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svebølle: Vejret var perfekt, og fremmødet var imponerende stort, da der lørdag var fremvisning af veteranbiler og motorcykler ved Svebølle Centret. Det så flot ud på bil-siden, men på mc-siden var det helt vildt - både antalmæssigt og på graden af, hvor ekstrem en motorcykel kan være.

En af dagens udstillere var Peter »Oddo« Hansen fra Svinninge med sin meget speciallakerede Harley, der har Spitfires i luftduel med Messerschmitt'er på alt metal - slaget om England.

- Det var en Harley-ting fra 2007, og der kom to til Danmark. Min og én med et cowboy- og indianertema, oplyste ejeren af den amerikanske motorcykel, der havde et prisskilt på 350.000 kroner. På dens kilometertæller står der nu næsten 4000 kilometer.

- Har du regnet på, hvad den bike har kostet dig per kørt kilometer?

- Nej! Det vil jeg aldrig regne på, lød det forskrækket fra Oddo, som har neddroslet sin samling fra 12 til nu kun ni motorcykler.

Lokale Kim Jørgensen fra Svebølle var sammen med et hold ligesindede mødt op med Suzukis 1800 kubik-vilde bud på en Harley-killer. De fleste var choppet i en så-sort-og-ond-som-muligt-stil, men ikke Kims:

- Jeg vil ikke af med passagersædet. Det er hyggeligt at have én med, forklarede ejeren af den brutale, 350 kilo tunge maskine med 150 hk.

På bilsiden var dagens heftigste køretøj - efter Deres udsendtes mening - den enorme Nassau-grønne Pontiac, som Kalundborg-ægteparret Torben og Lena Jørgensen var ankommet i.

- Vi stopper begge nu på Novo og går på pension. Så får vi mere tid til at nyde bilen, forklarede parret, som erhvervede den 5,43 meter lange bil, der står så flot som, da den var ny i 1957.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk