7. juni 2020
I 15 år har Kirsten Pommer solgt te og chokolade fra butikken på Kordilgade. Foto: Thomas Rye
I 15 år har Kirsten Pommer solgt te og chokolade fra butikken på Kordilgade. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi skal ikke forfalde til sortsind og depression

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi skal ikke forfalde til sortsind og depression
Kalundborg - 07. april 2020 kl. 06:03
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kunne ikke fortænke Kirsten Pommer i at være lidt ærgerlig i disse dage.

I weekenden kunne hendes lille butik K.P. Kaffe & Te på adresen Kordilgade 33 fejre sin 15 års fødselsdag, men på grund af den igangværende Coronapandemi, kunne det ikke komme på tale at fejre dagen.

Samtidig er der i disse dage noget længere blandt kunderne i Kordilgades butikker. Alligevel opfordrer hun kalundborgenserne til ikke at forfalde til sortsind.

- Det er vigtigt ikke at blive for opgivende og begynde at tale byens fremtid ned. Jeg oplever selv, at byens borgere er blevet meget opmærksomme på, at det er nødvendigt at handlende lokalt hvis man vil bevare de lokale butikker, og mange gør noget ekstra for at støtte handelslivet. Jeg får mange nye kunder på besøg i disse dage, siger hun.

Kirsten Pommer fremhæver blandt andet de frivillig fra 5 Tårns Motion, der de sidste weekender har pyntet byen med flag.

- Jeg vil ikke forklejne at mange handlende har det svært i disse tider, og at nogen har set sig nødsaget til at lukke, men flertallet af butikkerne i Kordilgade er stadig åbne, og butiksindehaverne gør en stor indsats for at holde byen i gang på en forsvarlig måde, mener hun.

Kirsten Pommer var oprindeligt uddannet pædagog og arbejdede på Synscenter Refsnæs. I 2005 sprang hun imidlertid ud som selvstændig, da hun åbnede K.P. Kaffe & Te.

Dengang som i dag var det især Teen, som fyldte på butikshylderne, gennem årene har de søde sager dog fået mulighed for at fylde mere i butikken.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk