18. september 2019
Verdens største ABBA-show, leveret af Arrival from Sweeden, kommer til Kalundborg Rock?ers nye festival-torsdag.
gallery icon

Se billedserie

Verdens største ABBA-show, leveret af Arrival from Sweeden, kommer til Kalundborg Rock?ers nye festival-torsdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Verdens største ABBA-show kommer til festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdens største ABBA-show kommer til festival
Kalundborg - 09. januar 2019 kl. 13:01
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hyldestbandet Arrival from Sweden, opkaldt efter den svenske suppergruppe ABBA's album »Arrival« fra 1976, er det tætteste, man kan komme på det originale ABBA, og til sommerens Kalundborg Rock'er får publikum mulighed for at opleve det spektakulære show om torsdagen - den nye, ekstra festivaldag i anledning af 20 års fødselsdagen.

- Det er lykkedes os at få skrevet kontrakt med det tætteste, man kan komme på ABBA. Og det her er nok det største set-up, vi har haft på Kalundborg Rock'ers 20 år. Hele 28 musikere, inklusiv strygerorkester og korsangere, vil være på scenen og underholde i to gange 50 minutter, lyder det begejstret fra festival-talsmand Johnny Elmelund.

- 2019 bliver jo et rigtigt ABBA-år, hvor det originale ABBA udgiver nye sange og skal på turné. Arrival from Sweden er det eneste band, som har fået lov til at indspille den ikke tidligere udgivne ABBA-sang »Just a Notion«, siger Johnny Elmelund.

Arrival from Sweden har siden starten i 1995 turneret over hele verden og har optrådt med mere end 60 symfoniorkestre rundt omkring, blandt andre de store amerikanske Boston Symphony Orchestra og San Francisco Symphony Orchestra, som også Metallica har spillet med.

- I 2016 samlede Arrival from Sweedens fantastiske show 5000 mennesker i Sorø. På Kalundborg Rock'er er vi så heldige, at orkestret kommer direkte fra USA-turnéen og dumper ned hos os, som eneste sted på Sjælland, inden turnéen fortsætter, siger Johnny Elmelund.

Alt er indstuderet ned til mindste detalje, kostumer, koreografi, sangteknik og lydbillede, når Arrival from Sweden går på scenen med verdens største ABBA-show.

Tribute-bandet Staying Alive, der hylder Bee Gees, skal varme op til ABBA-showet. Staying Alive har Jamie Talbot, kendt fra X-Factor 2018, i vokal front.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk