24. januar 2021
Fra venstre ses Dan Hansen, Martin Damm og Thomas Pedersen, som er Venstre i Gørlev kandidater til kommunalvalget. Privatfoto
Fra venstre ses Dan Hansen, Martin Damm og Thomas Pedersen, som er Venstre i Gørlev kandidater til kommunalvalget. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre-kandidater og borgmesterkandidat fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre-kandidater og borgmesterkandidat fundet
Kalundborg - 25. november 2020 kl. 11:12
Af Eva Lyng Johansen

Venstre i Gørlev valgte tirsdag aften de tre kommunalbestyrelsesmedlemmer Dan Hansen, Thomas Pedersen og Martin Damm som kandidater til næste års kommunevalg.

Martin Damm blev ikke overraskende peget på som Venstres borgmesterkandidat. Bestyrelsen fik mandat til at finde yderligere kandidater frem mod det fælles opstillingsmøde i foråret.

Alle tre kandidater fortalte om arbejdet i kommunalbestyrelsen og de videre perspektiver fra mod kommunevalget.

I den kommende tid vil der være rigtig stor vækst i virksomhederne, udbygning med nye uddannelses- og forskningsfaciliteter og kommunen selv kommer til at renovere og udbygge i stort omfang. Det sidste skyldes en stærk økonomi de kommende år.

Opstillingsmødet blev på grund af Covid-19 holdt i gymnastiksalen på Gørlev Skole, så der kunne holdes god afstand. Omkring 30 af foreningens godt 100 medlemmer deltog i opstillingsmødet.

I forlængelse af det formelle opstillingsmøde fortalte de nye ejere af Mullerup Havn - Maycon ved Anders og Bjarne Mayland - om planerne for renovering af havnen og byggeriet af nye feriehuse.

Venstre i Gørlev er en af seks venstreforeninger i Kalundborg Kommune. Hver af de seks venstreforeninger er i forhold til opstilling til kommunevalget ansvarlige for at vælge kandidater. Kandidaterne fra foreningerne opstilles efterfølgende i fællesskab på et stort opstillingsmøde i 1. kvartal næste år.

Det er Venstre i Kalundborg Kommunes ambition, at den fælles opstillingsliste kommer til at have en mangfoldig sammensætning af omkring 25 kandidater fra hele kommunens geografi.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk