3. december 2020
Steen Gammelby er klar til at invitere til energidag på lørdag den 14. november. Han guider gæsterne frem til en billigere varmeregning. Foto: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Steen Gammelby er klar til at invitere til energidag på lørdag den 14. november. Han guider gæsterne frem til en billigere varmeregning. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vejen til en meget billigere varmeregning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejen til en meget billigere varmeregning
Kalundborg - 12. november 2020 kl. 08:51

Et meget stort antal danskere kan og er interesserede i at betale mindre for at varme deres bolig op. Og lige nu er mulighederne rigtig store for at få opfyldt den drøm.

Energistyrelsen har modtaget over 14.500 ansøgninger til Bygningspuljen, der støtter udfasning af olie- og gasfyr og andre boligforbedringer, der sparer energi.

Man kan få få mellem 22.000-45.000 kr. i tilskud ved at skifte til varmepumpe. I Kalundborg Kommune drejer det sig om 1660 husstande med oliefyr og 640 med naturgasfyr.

På lørdag den 14. november holder Aarby VVS & Maskinforretning energidag, hvor alle interesserede er velkomne til at komme og se og høre nærmere om jordvarme og om luft til vand varmepumper.

Det er Vølund Varmetekniks tekniske salgskonsulent, der dukker op med sin trailer og demonstrerer de to varmekilder, som kan være med til at give boligejerne en noget lavere varmeregning.

- Og medbringer man sit varmeregnskab og størrelsen på sit hus, så kan man beregne, hvor stor besparelsen bliver, hvis man skifter varmekilde, fortæller Steen Gammelby, Aarby VVS & Maskinforretning.

Corona er som sædvanligt en medspiller, der bliver taget hensyn til på lørdag, hvor eksperten fra Vølund holder sig udenfor for at demonstrerer sine produkter og svare på spørgsmål, mens Steen Gammelby holder sig indendørs og tager sig af kunderne der.

Steen Gammelby fortæller, at det tilskud kunderne kan få, det er denne gang nemt af søge. Og når det er klaret og den nye varmekilde installeret med tilskud, så er der oven i købet udsigt til en kommende lavere varmeregning.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk