20. april 2019
Også i tilbydes der vandretur på Værslevstien til årets vandrefestival. Foto: Mie Neel
Også i tilbydes der vandretur på Værslevstien til årets vandrefestival. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandrefestival kan fejre 10-års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandrefestival kan fejre 10-års jubilæum
Kalundborg - 10. august 2018 kl. 16:43
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg Kommune deltager ligesom alle årene med spændende ture for enhver smag på året vandrefestival, som foregår fra den 17. august til den 9. september for 10 år.

At vandre kort eller langt er en fantastisk mulighed for at være til stede her og nu i samværet med andre og i de oplevelser turene tilbyder.

18 ture er der at vælge imellem, når traveskoene er snøret.

Nogle ture er gamle kendinge, som hvert år trækker nye eller tidligere deltagere til, det gælder f.eks. Værslevstien og Sejerøturene. Andre ture er nye - i år kan man f.eks. få øvet sit engelsk samtidig med at man følges med medlemmer fra Internationals in Kalundborg.

De morgenfriske kan starte Vandrefestivalen og dagen med en tidlig morgentur ved Fugledegård, de øvrige ture ligger typisk eftermiddag og tidlig aften.

Turene er fra 2,5 km til 13,5 km så uanset, hvordan ens grundform og vandreerfaring er, kan man finde en tur, der passer. Frisk luft og motion er selvfølgelig en vigtig del af det at komme ud og gå, men samtidig kan man også blive klogere på kommunens natur og historie, både den ældre fra vikingernes tid over lokalsamfundet på Kalundborg Lyng til J. Hagemann-Petersens borgmestertid.

Turene er for alle, der har lyst til at deltage - uanset om du er en erfaren vandrer eller du har lyst til at komme i gang med at gå ture og opleve glæden ved at gå - så er du velkommen på Vandrefestivalens ture.

Det er gratis at deltage, evt. færgebillet skal man selv betale. Tilmelding er kun nødvendig på enkelte ture ellers møder man bare op ved startstedet.

Det kræver ikke det store udstyr eller forberedelse at gå med. Gode sko og tøj efter vejret, en lille rygsæk til vand og madpakke. Det er en god ide at kigge på www.vandrefestival.dk, hvor du kan læse mere om turene: hvor lange de er , om de er svære eller lette at gå og hvad du kan opleve på turen.

Lokalkendte turledere, sørger for at alle kommer med ud og hjem. Turlederne viser steder frem, som man måske ikke opdager på egen hånd og kan fortælle en god historie eller give andre oplevelser undervejs. En stor del arrangører og turledere er frivillige fra mange forskellige foreninger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk