19. april 2019
Jesper Wienmann Hansen er vælgerforeningsbestyrelserne i Odsherred og Kalundborg bud på en ny konservativ folketingskandidat.
Jesper Wienmann Hansen er vælgerforeningsbestyrelserne i Odsherred og Kalundborg bud på en ny konservativ folketingskandidat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valg af ny konservativ folketingskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valg af ny konservativ folketingskandidat
Kalundborg - 21. september 2018 kl. 10:15
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som følge af erhvervsminister Brian Mikkelsens nye job som direktør i Dansk Erhverv skal der vælges en ny konservativ folketingskandidat i Kalundborg-Odsherred Kredsen. På et opstillingsmøde i kredsen den 4. oktober, vil vælgerforeningerne præsentere deres kandidat: Jesper Wienmann Hansen fra Høng.

- Jesper bor i Høng, er familiefar med 3 børn og arbejder i det private erhvervsliv. Jesper støtter op om frivilligt arbejde blandt andet som menighedrådsmedlem i den lokale kirke, hvilket er helt i tråd med hans politiske holdninger som bygger på vores danske, kristne kultur, hvor man tager ansvar for sit eget liv og hjælper de mennesker som ikke selv kan dette, siger Steen Dirch og Peter Joensen, der er formænd i henholdsvis Odsherred og Kalundborg vælgerforening.

De to formænd mener, at det er afgørende med en lokal kandidat fra Kalundborg-Odsherred Kredsen.

- Netop i disse tider med vækst, udflytning af statslige arbejdspladser og nye lokale uddannelsesmuligheder, samt ikke mindst debatten om behovet for motorveje og broer, er det vigtigt at vi igen får en meget lokal kandidat, siger de.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk