21. oktober 2019
Volkswagen T-Cross er sidste nye skud på stammen. Den har danmarkspremiere i Kalundborg den kommende weekend. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Volkswagen T-Cross er sidste nye skud på stammen. Den har danmarkspremiere i Kalundborg den kommende weekend. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VW T-Cross har premiere i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VW T-Cross har premiere i weekenden
Kalundborg - 22. april 2019 kl. 10:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rummelig, fleksibel og veludstyret.

Tre af nøgleordene for Volkswagens nye bil - T-Cross.

Volkswagen Kalundborg på Slagelsevej byder i weekenden 27.-28. april på danmarkspremiere på bilen, der er pakket ind i et design med masser af SUV-appeal. Det sker begge dage fra kl. 11-16.

Volkswagen har stor succes med sin omfattende modeloffensiv inden for SUV-genren, der også tæller T-Roc, Tiguan og Touareg og favner bredt i pris, stil og størrelse.

Den nye kompakte T-Cross koster fra 199.990 kr.

T-Cross er en smule længere end en Polo, men passagererne sidder 10 centimeter højere og mere opret. Det giver bedre udsyn og rummelighed.

Bagsædet kan forskydes i længden, så bagagerummet kan udvides fra 385 liter til 455 liter.

Bilen hører til blandt de sikreste biler i klassen og kommer standardudstyret med en række assistentsystemer.

Det er eksempelvis blind spot sensor, lane assist, adaptiv fartpilot, eCall og front assist med city emergency brake og fodgængerregistrering.

Der er to motorer, tre udstyrstrin og mange muligheder.

Topversionen er Volkswagen T-Cross Style med 115 hk. Veludstyret med LED-forlygter, sølvfarvede tagrælinger, induktiv opladning af smartphone, app connect, ambientebelysning i interiøret, sportskomfortsæder og 17" letmetalfælge.

Der kan tilkøbes komfortpakke, navigation og teknikpakke med nøglefri betjening med videre.

Detaljer som App-Connect og induktiv opladning gør brugen af mobiltelefon i T-Cross under kørsel nem og ukompliceret og kan fås i en DK komfortpakke til 7.995 kr., der også omfatter sidespejle med el-klapfunktion, tonede ruder bag og forsæder med lændestøtte.

Ønskes man navigation, tilbydes dette i en pakke til 8.996 kr., der også giver Car-Net Guide & Inform onlineservices i tre år samt DAB+ modtager. Navigation er overskueligt og nemt at betjene via infotainmentanlæggets 8" store touchskærm, der har en flot og tydelig grafik.

Man kan fuldende den digitale oplevelse bag rattet af T-Cross med det digitale Active Info Display-instrumentering, der kan fås i en DK teknikpakke med nøglefri betjening og Light Assist til en samlet pris på 8.996 kr.

Costa Kalundborg Kaffe v/Shaun Gamble kommer også til åbent hus med sin kaffevogn. Så der vil være mulighed for at nyde en kop kaffe af nyristede bønner, en lækker latte eller måske en espresso, alle af den højeste kvalitet. Man kan få en snak med Shaun Gamles om kaffens oprindelse, og hvordan man laver den perfekte kaffe.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk