13. december 2017
I forestillingen kommer alle elevers - store som små - evner og interesser til udtryk. Man hjælper hinanden mod et fælles mål.
gallery icon

Se billedserie

I forestillingen kommer alle elevers - store som små - evner og interesser til udtryk. Man hjælper hinanden mod et fælles mål.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ubby klar til premieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ubby klar til premieren
Kalundborg - 11. oktober 2017 kl. 09:55
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den forløbne uge er der blevet bygget, danset, sunget og spillet til den helt store guldmedalje på Fri- og Idrætsefterskolen i Ubby.

Onsdag aften har skolernes elever nemlig premiere på årets forestilling, musicalen »Scoop« - en forestilling, som er en slags kærlighedshistorie a la Romeo og Julie skrevet af skolens egen bestyrelsesformand, Astrid Hestbech.

Selvom skolen tidligere har opført musicalen, så har den denne gang fået et moderne pift. Sange som »Ta' med ud og fisk« og »Fy fy skamme« ledsages derfor i musicalen blandt andet af nye toner fra det nu forhenværende popfænomen Gulddreng.

Alle elever fra både fri- og efterskolen har deltaget i arbejdet med at stable musicalen på benene, og i de forskellige værksteder er der blevet øvet skuespil og dans, mens andre har taget tjansen som scenebyggere, kulissefolk, PR-hold eller kokke til de forskellige madboder, som publikum kan forsyne sig hos i pausen.

- Det er et fælles projekt for hele skolen, som er med til at binde os mere sammen, end vi er i dagligdagen. Det er fedt at se, hvordan de forskellige elementer efterhånden smelter sammen, siger lærer Michael Eriksen, der også ser de ældre elever vokse med ansvaret.

- De små ser jo enormt meget op til de ældre, og de løber hele tiden og vil have highfives. Det giver de ældste noget ansvarsfølelse, og de lærer at samarbejde med andre, som de ellers normalt ikke omgås med, siger han.

Der er premiere på musicalen onsdag aften, og torsdag er der yderligere to forestillinger.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk