14. juni 2021
Frem til sommerferien kan man fortsat træne Thaibo og Zumba virtuelt med undervisere fra Ubberup Højskole. Foto: Mie Neel
Frem til sommerferien kan man fortsat træne Thaibo og Zumba virtuelt med undervisere fra Ubberup Højskole. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ubberup Højskole fortsætter med virtuel motion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ubberup Højskole fortsætter med virtuel motion
Kalundborg - 11. maj 2021 kl. 09:50
Af Thomas Rye

Selvom fitnesscentrene i sidste uge fik lov at genåbne, så fortsætter Ubberup Højskole med at tilbyde Zumba og Thaibo undervisning online.

Ubberup Højskole begyndte onlineundervisningen da nedlukningen begyndte. Den oprindelige plan var, at den virtuelle træning kun skulle fortsætte, indtil højskolen fik mulighed for at åbne igen, men mange henvendelser og ønsker, om at det kunne forsætte, fik højskolen til at tage en ny beslutning.

- Det har været vildt populært, og det er faktisk kommet bag på os, at folk rundt i hele landet har logget sig på og trænet med os gang på gang. De har skrevet til os med et ønske og et håb om, at vi ville fortsætte med at sende live-træning, selv om der ikke længere er lockdown. Så det har vi besluttet os for at gøre - i første omgang frem til skolernes sommerferie, fortæller Signe Kildegaard Goldbæk og Cecilie Skov Larsen, der er idrætsundervisere på skolen.

Login-information til undervisningen findes hver mandag formiddag på Ubberup Højskoles Facebookside.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk