10. december 2019
TV-2 leverede et af årets musikalske højdepunkter på Kalundborg Rock?er. En fest, der efter alt at dømme favner byen igen til næste år.  Foto: Per Christensen
TV-2 leverede et af årets musikalske højdepunkter på Kalundborg Rock?er. En fest, der efter alt at dømme favner byen igen til næste år. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods regnen: Kalundborg Rock'er fortsætter i 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods regnen: Kalundborg Rock'er fortsætter i 2018
Kalundborg - 14. august 2017 kl. 13:24
Af Stefan Andreasen og Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byens store musikfest blødte efter sidste års regndans. Men blødningen stoppede i weekendens 18. udgave af Kalundborg Rock'er, selvom det våde element også var aktiv festdeltager i år.

Alt tyder på, at Kalundborg Rock'er er på plakaten igen i 2018. Den opfattelse deles af to af styrmændene, festivalens formand, Steen Jensen, og Johnny Elmelund, PR-ansvarlig.

- Først om en uges tid kan vi sige noget præcist om hovedtallene for årets fest. Men det er vores fornemmelse, at vi lander festivalen 2017 på et langt mere positivt resultat end sidste år, siger Johnny Elmelund dagen derpå, søndag, hvor styregruppen og en flok af de op mod 500 frivillige, der har sat Kalundborg Rock'er i søen, arbejdede på at rydde Gisseløre Stadion.

Johnny Elmelund vurderer, at årets fest samlede henved 7000 gæster, inklusive børn, der har gratis adgang.

- Det positive i år er, at vi - efter en utrolig vellykket VIP-fest torsdag - oplevede en fantastisk fredag. Til gengæld var regnen en flittig gæst hen over lørdagsprogrammet. Det kunne vi godt have undværet, siger Johnny Elmelund.

Årets musik kostede lige i underkanten af to millioner kroner. Publikum fik højdepunkter som velklædte og velspillende århusianske TV-2, rock-prædikanterne Die Herren, de garvede trubadurer Johnny Madsen og Lars Lilholt (sidstnævnte gennemførte trods svære rygsmerter), og den glamourøse blærerøv Gulddreng. Afslutnings-drønet lørdag nat var overladt til den bas-arm-appellerende duo Infernal.

Meget mere i dagens avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk