28. november 2020
Birkegårdens Haver - med et begrænset antal boder inde og ude, er klar til fire weekender med julefest.  Foto: Birkegården
Birkegårdens Haver - med et begrænset antal boder inde og ude, er klar til fire weekender med julefest. Foto: Birkegården
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods corona: Birkegården melder klar til julefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods corona: Birkegården melder klar til julefest
Opdateret 19. oktober 2020 kl. 09:20
Kalundborg - 19. oktober 2020 kl. 08:47
Af Bjarne Robdrup

Vi må, under de nugældende restriktioner, have 2000 gæster inde i haverne, og det har vi ingen problemer med at afvikle på en god og sikker måde. Så jo, vi åbner til julefest med en million lys fra fredag 27. november og i de følgende weekender frem til og med søndag 20. december.

Sagt af en meget glad indehaver af Birkegårdens Haver, Merry Sørensen efter en efterårsferie-halloween-fest med næsten 6000 gæster; det dobbelte af sidste års efterårsferiebesøg.

I denne uge tager Merry og Finn Sørensen fat på at sætte de mange mange lys op i haverne. Det sker sammen med tre medarbejdere, og når Birkegården er klar til julen, får personalet i cafeen og selskabslokalerne også travlt:

- Samtlige åbningsdage er booket ud til private selskaber, og det er vi naturligvis meget tilfredse med. På alle åbningsdage må vi efter de nugældende restriktioner lukke 2000 gæster ind, og det vil vi ikke få problemer med at håndtere. Alle de hensyn og krav, der stilles til adfærd i forbindelse med covid-19, opfylder haverne naturligvis, men vi forventer, at antallet af boder bliver begrænset, siger Merry Sørensen.

For at være på den sikre side orienterer Birkegården sig med politimyndighederne i denne uge.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk