24. juni 2019
Værslev Dilettanterne er i fuld gang med at gøre klar til årets forestilling »Brødrene Østermans Huskors«, der har premiere lørdag den 2. februar.Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Værslev Dilettanterne er i fuld gang med at gøre klar til årets forestilling »Brødrene Østermans Huskors«, der har premiere lørdag den 2. februar.Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Travlhed på de skrå brædder i Værslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Travlhed på de skrå brædder i Værslev
Kalundborg - 15. januar 2019 kl. 10:30
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Traditionen tro er der travlhed i Værslev Forsamlingshus i årets første uger. Her er man ved at lægge sidste hånd på årets dilettantforestilling, der i år er en opsætning af komedien »Brødrene Østermans Huskors« af den svenske forfatter Oscar Wennersten fra 1913.

- Jeg kendte ikke selv stykket, da vi i oktober sidste år første gang fik at vide, at det var det stykke, som vi skulle spille, men det viste sig, at jeg faktisk godt kendte historien. Brødrene Østermans Huskors er nemlig inspirationen til filmen »Mig og min lillebror«, fortæller Helle Friis Petersen, der i år kan opleves i rollen som Helena Westman, søsteren til de tre brødre som giver stykket sit navn.

18 frivillige er involveret med at få gjort årets dilettantstykke til virkelighed, og som noget nyt har man i år fået to regissører til at hjælpe med sceneskiftene.

- Det har længe været et stort ønske for vores instruktør Birthe Andersen, at have dedikerede regissører. Så skal skuespillerne ikke længere stå for sceneskiftene, men kan koncentrere sig om deres roller, og vi får måske også lidt hurtigere sceneskift, siger Helle Friis Petersen.

Der er premiere på »Brødrene Østermans Huskors« lørdag den 2. februar.

Forestillingen vises også den efterfølgende weekend, lørdag den 9. februar. Begge dage er der forestillinger både om eftermiddagen og om aftenen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk