17. december 2018
Torsdag formiddag blev der holdt reception i Tømmeruphallen i anledning af TGU's 150 års fødselsdag. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Torsdag formiddag blev der holdt reception i Tømmeruphallen i anledning af TGU's 150 års fødselsdag. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tømmerup fejrede 150 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tømmerup fejrede 150 års jubilæum
Kalundborg - 29. marts 2018 kl. 12:20
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mere end 100 gæster sad torsdag formiddag forsamlet på førstesalen over Tømmeruphallen, da formand Søren Gammelby bød velkommen til Tømmerup Gymnastik- og Ungdomsforening (TGU, red.) jubilæumsreception.

- I år kan Tivoli fejre sin 175 års fødselsdag, Legoland sin 50 års fødselsdag, også er der TGU som fylder 150 år. Som altid, så er vi ikke bange for at blande os med de store, sagde den storsmilende Søren Gammelby.

Som mange andre af Danmarks gale gymnasikforeninger, startede TGU i sin tid som en skytteforening, som en reaktion på nederlaget i 1864.

- I starten var der således våbenhåndtering og eksercits der var på prgrammet, men der gik ikke lang tid, før gymnastikken også fik plads i TGU. I det hele taget har vi i vores forening altid været gode til at forny os, og aldrig bange for at prøve nyt, sagde Søren Gammelby, der blandt andet nævnte hvordan idrætsgrene som tennis, kegler, petanque, springgymnastik og senest E-sport havde fundet vej til TGU.

På jubilæumsdagen blev der også plads til at udnævne et nyt æresmedlem: John Kristensen, der helt tilbage i 1973 blev baneformand i TGU, og som den dag i dag er aktiv spiller på TGU's senior fodboldhold.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk