25. maj 2020
Klosterparkvej, hvor de to familiemedlemmer på 22 og 51 år blev overfaldet af en bande på 10-15 personer. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
Klosterparkvej, hvor de to familiemedlemmer på 22 og 51 år blev overfaldet af en bande på 10-15 personer. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To mænd overfaldet af bande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd overfaldet af bande
Kalundborg - 27. august 2018 kl. 11:31
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken 19.22 søndag aften anmeldte to mandlige familiemedlemmer på henholdsvis 22 og 51 år fra Kalundborg, at de begge netop var blevet overfaldet af en gruppe på 10-15 unge ved en af boligblokkene på Klosterparkvej.

arrow Læs også: Ældre mand forsøgt narret

Efter overfaldet var gruppen flygtet fra stedet i ukendt retning. Politiet kørte til området, men stødte ikke umiddelbart på mistænkte i området, hvor politiet traf de to forurettede.

Hele episoden var startet, da den 22-årige i området gik i retning mod et nærliggende supermarked. Undervejs blev han kontaktet af en mand, der spurgte efter en cigaret, men fik afslag.

Straks herefter fik den 22-årige et knytnæveslag i ansigtet, hvorefter han fik øje på en gruppe unge mænd på vej mod ham.

Den 22-årige tog flugten hen til det 51-årige familiemedlem, der ville forsøge at tale gruppen til fornuft. Det endte med, at begge igen blev overfaldet med slag og spark af gruppen af unge mænd, hvoraf nogle var maskerede.

De to ofre blev i tilkaldte ambulancer bragt til skadestuen i Holbæk til undersøgelse og fornøden behandling samt registrering af skaderne, de havde pådraget sig.

Ifølge det yngste offer skulle motivet til overfaldet måske være hævn i forhold til en tidligere retssag, hvor den 22-årige blandt andet havde afgivet et vidneudsagn i retten.

Midt- og Vestsjællands Politi arbejder nu med sagen og forsøger med baggrund i ofrenes forklaringer og den tidligere straffesag at få identificeret personerne i overfaldsgruppen.

arrow Tyve hev tapet af under indbrud
27. august 2018 kl. 09:03 Opdateret: kl. 09:03
Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk