24. juni 2019
Dennis Dinesen, formand for Venstre i Hvidebæk, og Mogens Fabrin, formand for Venstre i Bjergsted, anbefaler en sammenlægning af de to foreninger.
Dennis Dinesen, formand for Venstre i Hvidebæk, og Mogens Fabrin, formand for Venstre i Bjergsted, anbefaler en sammenlægning af de to foreninger.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To foreninger vil fusionere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To foreninger vil fusionere
Kalundborg - 18. januar 2019 kl. 17:02
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis alt går, som formænd og bestyrelser for Venstre i Hvidebæk og Venstre i Bjergsted håber, så vil der onsdag den 6. februar blive holdt hele tre generalforsamlinger i Ubby Forsamlingshus.

Først en generalforsamling i hver af de to foreninger, hvor det officielt vedtages at nedlægge foreningerne. Derefter en fælles generalforsamling, hvor de to foreninger sammenlægges til en ny, stor forening.

- Vi har puslet med ideen om en sammenlægning i lang tid. Det var allerede før valget, at vi havde de første diskussioner. Sammenlægningstankerne blev sat i bero under valget, men efterfølgende begyndte vi igen at stikke hovederne sammen, fortæller Dennis Dinesen, der er formand for Venstre i Hvidebæk,

- Helt fra gammel tid har vi haft et rigtig godt samarbejde mellem vores to foreninger, og også under valget arbejdede vi tæt sammen. Blandt andet havde Jakob Beck Jensen og Kristian Kallenbach et godt samarbejde i valgkampen, siger Mogens Fabrin, der er formand for Venstre i Bjergsted.

De to formænd mener, at en sammenlagt venstreforening vil blive styrket på flere områder.

Læs mere i dagbladet Nordvestnyt fredag: https://sn.dk/modules/sn/flow_page_validate_or_buy/

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk