17. oktober 2019
Tina Sørensen (i midten) med sin 16-årige søn Jeppe Sørensen, der hjælper til i cafeteriet i weekenderne, og Joan Christoffersen, som er ansat i virksomhedspraktik på cafeteriet i en måned. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Tina Sørensen (i midten) med sin 16-årige søn Jeppe Sørensen, der hjælper til i cafeteriet i weekenderne, og Joan Christoffersen, som er ansat i virksomhedspraktik på cafeteriet i en måned. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tina er ny forpagter af Sejerøfærgens Cafeteria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tina er ny forpagter af Sejerøfærgens Cafeteria
Kalundborg - 06. oktober 2017 kl. 14:35
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hun manglede et job og er god til at lave mad, og så slog Tina Sørensen til. Nu er hun den nye forpagter af Sejerøfærgens Cafeteria, som havde første åbningsdag under hendes ledelse fredag.

- Det er faktisk gået forrygende. Der er mange mennesker, og de kommer og fortæller, at de er glade for, at jeg har åbnet cafeteriet igen, siger Tina Sørensen, da sn.dk fanger hende under en af færgens overfarter.

Det var først i sidste uge, at hun hørte om muligheden for at overtage cafeteriet, da den tidligere forpagter Inger Dragsdal Nielsen er gået på efterløn efter cirka ti år i cafeteriet. Derudover har Tina Sørensen været sygemeldt og blev først raskmeldt i mandags. Så tingene er lige pludseligt gået stærkt.

- Da jeg hørte om muligheden, skulle jeg lige tænke over det. Men så begyndte ideen jo at spire, og samtidig var det jo nu, jeg skulle slå til, og det gjorde jeg så, fortæller hun.

Indtil videre lever køkkenet på færgen ikke op til hygiejnestandarder og kan derfor ikke bruges til at lave de danske retter samt hjemmebag, som Tina Sørensen planlægger at tilbyde kunderne.

Men det bliver der lavet om på nu. Det er endnu uklart, præcist hvornår det nye køkken står klar, men det bliver senest gjort færdig, når færgen lægges på dok til foråret.

- Så vi er helt klar til sommersæsonen, siger Tina Sørensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk