14. juni 2021
Julie Strandby Dam-Larsen  udstiller hos Galleri Kordel og har fernisering fredag den 4. september. Udstillingen er der i september, oktober og november. 	Privatfoto
Julie Strandby Dam-Larsen udstiller hos Galleri Kordel og har fernisering fredag den 4. september. Udstillingen er der i september, oktober og november. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilflytter kombinerer kunst med job som kulturformidler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilflytter kombinerer kunst med job som kulturformidler
Kalundborg - 03. september 2020 kl. 09:29
Af Eva Lyng Johansen

Julie Strandby Dam-Larsen holder fernisering hos Galleri Kordel i Kalundborg i morgen, fredag den 4. september mellem klokken 16-19.

Hun og hendes mand flyttede til Svebølle for tre år siden for at udleve deres drømme som kunstnere.

- Min mand laver musik og er Dj, og jeg kombinerer min kunst med mit andet job som kulturformidler på Formidlingscenter Fugledegård ved Tissø, fortæller Julie Strandby Dam-Larsen.

Hun er en autodidakt billedkunstner (født 4. juli 1989), der formidler naturens farver, former og stemninger gennem en abstrakt malerstil og et personligt udtryk. Foruden naturen finder hun inspiration i nærvær, samtaler og fortællinger mellem mennesker.

Med uddannelsen som arkæolog og kulturformidler bliver hun i høj grad også drevet af både natur- og kulturhistorie, hvilket ofte præger malerierne.

Hun har altid malet, og hun har løbende tillært sig forskellige teknikker.

Til ferniseringen, hvor man kan se samlingen af Julie Strandby Dam- Larsens seneste værker, bydes på et glas vin samt musik i gårdhaven.

Man kan se udstillingen september, oktober og november.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk