8. juli 2020
En rørt Jette Bokmand tørrer en tåre væk fra øjenkrogen, mens Jens Peter Bokmand får et stort knus. Ægteparret blev fredag eftermiddag hyldet for deres store arbejde for Team Rynkeby Vestsjælland, som de har valgt at forlade efter syv år. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

En rørt Jette Bokmand tørrer en tåre væk fra øjenkrogen, mens Jens Peter Bokmand får et stort knus. Ægteparret blev fredag eftermiddag hyldet for deres store arbejde for Team Rynkeby Vestsjælland, som de har valgt at forlade efter syv år. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team Rynkeby Vestsjællands far og mor blev hyldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Rynkeby Vestsjællands far og mor blev hyldet
Kalundborg - 23. august 2019 kl. 18:36
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Team Rynkeby Vestsjælland hylede fredag eftermiddag Jens Peter og Jette Bokmand, der efter syv år som fast støtte har valgt at lade sig »pensionere«.

arrow Læs også: Rynkeby-kaptajn i sadlen få dage efter hofteoperation

Ægteparret troede egentlig bare, at de skulle ned i JH Vin i Høng og smage et enkelt glas godt rødvin i selskab med et par venner. I stedet blev de modtaget af en flok på 40 mennesker, der talte deltagere fra samtlige af de hold som ægteparret har serviceret i de syv år, hvor de har gået til hånde på Team Rynkeby Vestsjælland.

Siden holdet blev stiftet i 2013, har Jens Peter Bokmand været hodlets faste cykelmekaniker. Derudover har parret ydet moralsk opbakning og har fulgt holdet i tykt og tyndt i alle årene.

- I har stort set været med til samtlige af vores træningsdage og i har været med på syv fantastiske ture til Paris. Jeg har regnet lidt på det, og har fået det til, at i gennem de syv år har kørt ikke mindre end 26.600 kilometer med Team Rynkeby, sagde holdkaptajn Niels Urban i sin tale til ægteparret.

Også Poul Buur, som havde været med til at stifte Team Rynkeby Vestsjælland talte til ægteparret.

- Det lyder underligt, når vi næsten er jævnaldrende, men i er som en mor og far fpr de syv hold, som i har fulgt til Paris. Rigtig mange har ydet et stort og godt arbejde for Rynkeby-projektet og indsamlingen til Børnecancerfonden, men det i har gjort overgår bare alt, sagde Poul Buur, inden han overrakte ægteparret et gavekort på 14.000 kroner til en rejse til Thailand.

Både Jens Peter og Jette Bokmand var tydeligt berørte over opmærksomheden, og sidstnævnte måtte flere gang tørre øjnene, da tårerne fik frit løb under talerne.

- Vi vil sige tusinde tak i dejlige tossehoveder. Vi vil nu bruge mere tid på vores have og familie, men helt slipper i ikke for os, lovede Jette Bokmand.

arrow Sidste udkald for Rynkeby-deltagere i 2020
21. august 2019 kl. 11:17 Opdateret: kl. 11:17
arrow »Rynkerne« har sat kursen mod Paris
29. juni 2019 kl. 12:13 Opdateret: kl. 13:01
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk