25. oktober 2021
Symb får lokaler på Kalundborg Station.
gallery icon

Se billedserie

Symb får lokaler på Kalundborg Station.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Symb får eget hus på Kalundborg Station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Symb får eget hus på Kalundborg Station
Kalundborg - 26. januar 2019 kl. 07:30
Af Eva Lyng Johansen

Nu har Symb langt om længe fået sit eget sted. For nylig fik foreningen Symb overdraget nøglerne til sine egne lokaler af DSB.

Symb flytter ind på Kalundborg Station, hvor der tidligere var billetsalg og ventesal.

Dermed får Symb helt nye og bedre muligheder for at få flere med til at skabe endnu mere liv og aktivitet både på stationen, andre steder i byen og på vores egn.

Byens hus på Kalundborg Station bliver stedet, hvor mennesker med gode idéer kan komme og møde andre og sammen sætte idéerne på skinner.

- Selvom Symb er blevet en registreret socialøkonomisk virksomhed, så er Symb stadigvæk - og vil altid være - et samlingspunkt for frivillighed og lokalt engagement. Med etableringen af et byens hus kan vi skabe endnu bedre betingelser for vore mange idérige og dygtige frivillige, som i den grad skaber social værdi for borgere og virksomheder i Kalundborg Kommune, siger Peter Joensen, formand i Symb.

- Det er en stor dag, og vi kan nu for alvor udfolde Symb-idéen og sammen skabe et nyt mødested for alle. Jeg håber, at mange vil være med til at bygge stedet og hverdagen op og udvikle en inviterende og innovativ hverdagskultur, hvor vi skaber mange spændende ting sammen. Heldigvis har vi allerede over de sidste år set, hvad mennesker kan sammen - også uden eget hus. Men med eget hus bevæger Symb op i en ny liga. siger sekretariatsleder Louise Kolbjørn, som for knap fire år siden første gang præsenterede idéen om et borgerdrevet mødested med plads til alle.

De nye lokaler er på 260 kvadratmeter. De består af det gamle billetsalg og ventesal. Der er også adgang til køkken og toiletter.

Lejemålet overtages som beset og det betyder, at Symbs frivillige for alvor skal i gang med at sætte lokalerne i stand.

Der forventes at blive holdt indvielse af de nye lokaler om et par måneder.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk