21. november 2018
Ray Ennis fra Swinging Blue Jeans er tilbage i Juviklubben, som han tidligere har gæstet med det gamle band. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Ray Ennis fra Swinging Blue Jeans er tilbage i Juviklubben, som han tidligere har gæstet med det gamle band. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Swingende nostalgi hos gamle danske Dr. Richard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Swingende nostalgi hos gamle danske Dr. Richard
Kalundborg - 12. februar 2018 kl. 15:33
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 1960'erne var Liverpool-bandet The Swinging Blue Jeans et kæmpe navn i den britiske rock-invasion, toppede hit-listerne med »Hippy Hippy Shake« og lå i krig med Beatles, Gerry and the Pacemakers, The Searchers og The Merseybeats.

The Swinging Blue Jeans har flere gange i 1970'erne og 1980'erne givet koncerter i Juviklubben i Kalundborg, og bandets plakater hænger i trappeopgangen.

Fredag den 23. februar vender forsanger og stifter af Swinging Blue Jeans - Ray Ennis - tilbage til Juvi for at give koncert med de gamle Jeans-hits, backet op af vel-swingende danske Chimbo's Revival. For et år siden gæstede Ray Ennis og Chimbo's Revival Juviklubben med succes.

I Juvi's scrapbog skrev Swinging Blue Jeans engang ordene: »It's always very nice to visit dr. Richard«. En hentydning til en koncert i 1982, hvor musikerne kom lige fra Englands-båden, godt søsyge.

Klubleder Richard Poulsen ordinerede straks den eneste mikstur, der kunne få dem på ret køl - et glas Gammel Dansk. Den danske kryddersnaps var lidt for bitter til britiske smagsløg, men den gled ned, og bandet kom på scenen.

Derfor kalder musikerne også Richard Poulsen for »Old Dane«.

Chimbo's Revival, med Ingvar »Chimbo« Kristensen i front, er garant for en solidt rockende lydkulisse til Ray Ennis-koncerten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk