4. juli 2020
Sussi & Leo med Sussi & Leo, Merry og Finn Sørensen (bagerst til venstre), indehavere, og Nancy Christiansen, ansat i haverne, som viste, hvor dygtige minigrisene er. Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Sussi & Leo med Sussi & Leo, Merry og Finn Sørensen (bagerst til venstre), indehavere, og Nancy Christiansen, ansat i haverne, som viste, hvor dygtige minigrisene er. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sussi og Leo kom til grisefest på Birkegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sussi og Leo kom til grisefest på Birkegården
Kalundborg - 28. juli 2018 kl. 16:47
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg griner stadig, når jeg tænker tilbage på den opringning fra journalisten. Og de ser da både søde og venlige ud!

Sagt af Leo, den ene halvdel af Sussi & Leo, som har masser af fans landet over. Også i Birkegårdens Haver, som parret besøgte fredag for at hilse på navnefællerne Sussi & Leo, der er havernes to meget populære minigrise.

Det var Merry Sørensen, indehaver og skaber af Birkegårdens Haver sammen med gemalen, Finn, der fandt på navnene til de to grisebasser, og da den historie nåede journalist Ulrik Reimann, Nordvestnyt, fik han fat i de »rigtige« Sussi & Leo for at få en kommentar til navnefællesskabet.

- Det, synes jeg, var godt nok morsomt, og det har hele tiden været i vores tanker, at vi skulle forbi Merry og Finn en dag for at hilse på grisene. Det er jo som om man har en slags andel i dem, ikke?

Sussi fortæller, at hun og Leo flere gange har besøgt Birkegårdens Haver som privatpersoner:

- Her er jo ganske pragtfuldt; stille og smukt på samme tid. Vi kommer helt sikkert tilbage.

At den kendte popduo gæstede haven, kom snart mange af de andre gæster for øren, og da Nancy Christiansen, ansat i haverne og »mor« i det daglige til de to »små«, viste, at der (også) er masser af spas og underholdning i minigrisene, stod flere end 100 gæster og så på. Det blev en fest!

Sussi & Leo var ankommet fra Rørvig og skulle videre til Kerteminde, inden turen i weekenden går til Tyrkiet, hvor parret har en enkelt optræden tirsdag, før flyet vender tilbage til Danmark.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk