17. februar 2020
Strids Mølle?s arrangementkoordinator Nina Presskorn-Thygesen (th.) og tjener Freja Wernøe ses her ved møllehjulet, der officielt sættes i gang, lørdag den 16. november. Privatfotos
gallery icon

Se billedserie

Strids Mølle?s arrangementkoordinator Nina Presskorn-Thygesen (th.) og tjener Freja Wernøe ses her ved møllehjulet, der officielt sættes i gang, lørdag den 16. november. Privatfotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strids Mølle's møllehjul indvies på fødselsdagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strids Mølle's møllehjul indvies på fødselsdagen
Kalundborg - 07. november 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På dagen hvor Strids Mølle fylder ét år, vil møllehjulet blive sat officielt i gang, og der vil være spændende aktiviteter på møllen.

Strids Mølle har lørdag den 16. november været åben i et år, og derfor festligholdes møllen og stedets gæster hele dagen.

Der er meget at fejre. Møllen holder officiel åbning af vandmøllehjulet, der er kommet i drift - og af den nye smukke skovsti der nu er en realitet, med broer over de klukkende vandløb bag Møllen, der ligger på adressen Åvej 2, i skoven mellem Svebølle og Jyderup.

På dagen fejres også, at første salen står klar med nyistandsatte selskabs- og konferencelokaler.

I anledning af fødselsdagen er der fødselsdagspris på brunchen i tidsrummet klokken 10.00-14.00, ligesom der er hvid glögg og lagkage om eftermiddagen efter åbningen af Møllehjulet.

Et travlt år
Der er sket meget på det år Møllen har været i gang. Stedet har udover deres cafédrift med servering af kaffe og mad, bagning og salg af møllens eget brød, også taget hul på at afholde arrangementer med blandt andet vinsmagning og bagekurser.

- Mange har bakket op om Strids Mølle både i byggeprocessen og efter åbningen. Det er vi meget taknemmelige for, udtaler Anders og Iben Møller, der glæder sig over den store opbakning både fra lokale gæster og de gæster, der kommer længere fra, for at besøge møllen.

Koncert
Inden fødselsdagsfejringen afholdes der koncert med Sara Grabow på Møllen. Det foregår onsdag den 9.november klokken 19.00 - 21.30. Den lokale forening Kvindeklubben for kultur og kaffe, står som arrangør i samarbejde med Strids Mølle.

- Vi har jo et ønske om, at Strids Mølle kan være ramme for forskellige kulturelle oplevelser, så det er spændende at samarbejde med andre lokale kræfter, udtrykker Iben og Anders Møller.

Juletræstænding
Sidste år holdt Strids Mølle juletræstænding, og flere spurgte om det ikke kunne blive en god tradition, så juletræstændingen med julehygge er også på programmet i år, det sker søndag den 1. december.

Stierne og broerne i Mølleskoven bag møllen vil være oplyst af lanterner på dagen, som udover sang og lystænding, »måske« også byder på besøg af julemanden - ligesom sidste år.

- Vi vil gerne sprede den gode stemning og vise at skoven også er hyggelig, når det er mørkt. Og, hvem ved, måske viser Møllenissen sig, lyder det afslutningsvis fra møllens ejere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk