25. februar 2020
Politiet var solidt til stede ved urolighederne på Esbern Snaresvej i Kalundborg tirsdag aften.  Foto: Sarah Maria Winther
Politiet var solidt til stede ved urolighederne på Esbern Snaresvej i Kalundborg tirsdag aften. Foto: Sarah Maria Winther
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort slagsmål og skader på biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort slagsmål og skader på biler
Kalundborg - 06. november 2019 kl. 10:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Op mod 20 yngre mænd var involveret. Men ingen af dem kom til skade.

Det siger Midt og Vestsjællands Politi om en hændelse tirsdag aften kort før klokken 21.30 på Esbern Snaresvej i Kalundborg:

Anmeldelsen gik på, at flere personer var i slagsmål i området ved en tankstation. Anmeldelsen medførte en udrykning med flere patruljer, som fik kontakt til knap 20 yngre mænd primært fra Kalundborg. Ingen af dem var kommet til skade, og politiet fik i forbindelse med en kontrol af de tilstedeværende klarlagt, at der blot havde været en mindre håndgemæng mellem nogle af parterne.

I området fandt politiet en bil, hvis døre var brækket i stykker, ligesom der var sket skader på lygterne og i bilens lak. En anden bil havde fået ødelagt sidespejlene, var påført ridser i lakken og var blevet punkteret. Ud fra vidneforklaringer kunne politiet mistænke en 19-årig mand fra Holbæk for at have en rolle i sagen. Politiet fik lagt en dæmper på de tilstedeværende og efterforsker fortsat hærværkssagerne, som den 19-årige kan mistænkes at have en rolle i.

BR

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk