27. juli 2021
Campus på Stejlhøj havde åbent hus lørdag, og der var stor interesse for at se nærmere på den nye uddannelsesinstitution. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Campus på Stejlhøj havde åbent hus lørdag, og der var stor interesse for at se nærmere på den nye uddannelsesinstitution. Foto: Ulrik Reimann
Foto: kirsten@fo2graf1.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort rykind på campus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort rykind på campus
Opdateret 20. juni 2021 kl. 13:01
Kalundborg - 19. juni 2021 kl. 15:54
Af Ulrik Reimann

Der blev taget godt imod de mange gæster, som lørdag ville se campus-byggeriet på Stejlhøj. Studerende, undervisere og repræsentanter for lokale virksomheder stod klar til fremvisningen, hvor gæsterne fik gule sikkerhedshjelme på, inden de blev vist rundt på byggepladsen.

Med Absalons Birgitte Poulsen som guide sammen med Ole Worregård, chef for HR og kommunikation, fik man et indtryk af en uddannelsesinstitution, som har noget ekstra. Allerede, når man træder ind i den kommende kantine, kan man se byggeriets industrielle præg med højt til loftet og synlige installationer, og udover fem laboratorier og undervisningsfaciliteter er der slappe af-områder, studieområder og ude-miljøer, hvor der er blevet lyttet til de studerendes ønsker.

- Interessen for at se campus og Helix Lab er meget stor. Vi har haft voldsomt run på vores åbent hus lige fra klokken 10, fortalte Ole Worregård.

Fra undervisningslokalerne er der udsigt til Helix-bygningen, som Anette Birck skal lede, og hun forklarede, at bygningen har fire laboratorier og er indrettet, så kandidatstuderende kan lave deres specialeprojekter i samarbejde med den lokale industri.

Conni Simonsen, centerchef for Engineering & Science i Absalon, glædede sig også over den store interesse for at se campus - og over udsigten til at tiltrække studerende udefra:

- Jeg har været i kontakt med folk fra Frederiksberg, Allerød og Roskilde, som viser interesse for, hvad Absalon kan tilbyde i Kalundborg. Så det tegner godt.

Der kommer flere billeder senere.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk