20. januar 2019
Stormen Johanne væltede hegnene på festivalen Kalundborg Rock'er, så åbningen af pladsen må udsættes en time. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Stormen Johanne væltede hegnene på festivalen Kalundborg Rock'er, så åbningen af pladsen må udsættes en time. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stormen udsætter åbning af festivalplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stormen udsætter åbning af festivalplads
Kalundborg - 10. august 2018 kl. 12:51
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter måneder med stille, solrigt sommervejr ramte stormen Johanne natten til fredag, og det gik ud over festivalpladsen på Kalundborg Rock'er på Gisseløre ud mod vandet, hvor hegn og nogle små-telte blæste omkuld.

Genetableringen af det omkransende hegn betyder, at festivalen er nødt til at udsætte åbningen af pladsen fra kl. 13 til kl. 14, oplyser talsmand Johnny Elmelund.

- Vi skal bruge lidt mere tid for at være helt klar med indhegningen af pladsen, efter at stormen havde lagt nogle af hegnene ned. Vi har været nødt til at tage annonce-bannerne af hegnene, så vinden kan blæse igennem, siger talsmanden.

Efter et møde med beredskabet fredag til middag besluttede festival-ledelsen af udsætte åbningen en time.

- Det er selvfølgelig super-ærgerligt, at vi lige skal blive ramt af en storm efter måneder med stille sommervejr. Vi var jo helt klar med pladsen allerede torsdag eftermiddag. Men jeg tror, at folk har forståelse for, at vi lige skal være helt færdige, før vi åbner, siger Johnny Elmelund.

Den kraftige vind får ikke betydning for Store Scene, der er en meget tung scene, som er gjort ekstra fast med gjorder til store betonklodser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk