21. november 2018
Bestyrelsen i Hanvsø Lokalråd blev fra venstre formand Kristian Olsen, suppleant Orla Riisager, Kristian Kallenbach, Ingelise Wesselgren, Carsten Nielsen, Jesper Ottosen, Jesper Nexø og Thomas Nielsen. Den anden suppleant, Mikael Sørensen, kom ikke med på billedet. Foto: Søren Kloster Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Bestyrelsen i Hanvsø Lokalråd blev fra venstre formand Kristian Olsen, suppleant Orla Riisager, Kristian Kallenbach, Ingelise Wesselgren, Carsten Nielsen, Jesper Ottosen, Jesper Nexø og Thomas Nielsen. Den anden suppleant, Mikael Sørensen, kom ikke med på billedet. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor opbakning til nyt lokalråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor opbakning til nyt lokalråd
Opdateret 18. januar 2018 kl. 23:17
Kalundborg - 18. januar 2018 kl. 23:11
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Museumsværftet i Havnsø var fyldt til bristepunktet, da der torsdag aften blev holdt stiftende generalforsamling for byens nye lokalråd, og der måtte da også slæbes ekstra stole ind til de omkring 120 fremmødte, som var mødt op for at stemme om, hvem der skulle repræsentere dem i byens nye talerør.

På forhånd havde hele 18 lokale beboere vist interesse for at sidde med i bestyrelsen, og med kun seks pladser foruden formandsposten skulle det altså afgøres med kampvalg.

Før generalforsamlingen havde kandidaterne dog udpeget 38-årige Kristian Olsen som formand, og det valg vakte også bred anerkendelse blandt de fremmødte.

Bagefter gav aftenens dirigent i skikkelse af Olejørk Olsen, formand for Havnsø Museumsværft, de øvrige kandidater mulighed for kort at præsentere sig på scenen, og så var det ellers tid til at få skrevet nogle navne på stemmesedlerne.

Efter optælling af de 131 afgivne stemmer - nogle havde stemt på forhånd, fordi de ikke kunne deltage - lå resultatet klart, og bestyrelsen kunne konstituere sig således:

Kristian Olsen, formand, Ingelise Wesselgren, næstformand, Jesper Ottosen, kasserer, Kristian Kallenbach, sekretær, Jesper Nexø, Carsten Nielsen, og Thomas Nielsen.

Orla Riisager og Mikael Sørensen blev suppleanter i lokalrådet, der nu skal forsøge at samle fælles interesser og initiativer i området og gøre det nemmere at blive hørt i forbindelse med kommunen.

Formanden for det spritnye lokalråd er selv født og opvokset i Havnsø, hvor han bor med sin kone og to børn. Til daglig er han medejer af entrepenørfirmaet Kennto, og han har tidligere været formand for festivalen Musik i Havnsø.

- Vi har en lille perle perle herude, som vi skal værne om. Der er masser af uudnyttet potentiale med vandet og alle de mange foreninger, vi har her, og derigennem skal vi forsøge at skabe et bredere samarbejde og få noget at samles om i byen. Det vil samtidig styrke sammenholdet, tilflytningen, detailhandlen, turismen og erhvervslivet. Der er også en rigtig stor generation af unge mennesker, og de skal have nogle muligheder. Jeg vil gerne have, at mine børn bliver stolte af at sige, at de kommer fra Havnsø, siger Kristian Olsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk