12. juli 2020
Så er pyntningen af Kordilgade gået i gang. Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Så er pyntningen af Kordilgade gået i gang. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor genopblomstring af Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor genopblomstring af Kalundborg
Kalundborg - 26. maj 2020 kl. 13:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er Kalundborg gjort klar til det helt store pinsesalg. Midtbyen er blivet pyntet godt og grundigt op med knap 1.000 blomster, som eleverne fra Årby Skole har klippet ud, lamineret og i løbet af i går og i dag hængt op i bymidten efter at have cyklet ind til Kalundborg.

En ren genopblomstring af byen har de mange elever været involveret i, og det var også en flok glade og stolte elever, som knoklede løs på stige og rullende stillads for at gøre Kordilgade så festlig som muligt.

Lærerne Stine Frederiksen og Nanna Westy Larsen cyklede sammen med 32 elever fra 4. og 6. klasse i går, og der blev hygget det meste af dagen, hvor de medbragte madpakker blev nydt i det grønne, efter at Kvickly havde budt på en flot kage, som elever og lærere nød ved Swärds Guldsmedie sammen med juice.

Årby er en DGI-Profilskole, så hver gang der skal ske et eller andet væk fra skolen, så stiger elever og lærere op på cyklerne og klarer transporten på den måde.

Marketingkoordinator Anita Winter, Vores Kalundborg, var også ude og hilse på eleverne og lærerne og hun glædede sig over det flotte og store arbejde, som eleverne havde ydet.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk