20. september 2021
Rapperen Node fik den styrtende regn til at forstumme, da han afsluttede børne- og ungefestivalen i Kalundborg. Foto: Aske Hald Knudstrup
gallery icon

Se billedserie

Rapperen Node fik den styrtende regn til at forstumme, da han afsluttede børne- og ungefestivalen i Kalundborg. Foto: Aske Hald Knudstrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor billedserie: P3-værter og Node startede fest i sol og styrtende regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor billedserie: P3-værter og Node startede fest i sol og styrtende regn
Kalundborg - 11. september 2021 kl. 16:30
Af Aske Hald Knudstrup

- Hvad så, Kalundborg, kan I vise os fra København, at vi ikke er noget, bliver der råbt fra scenen.

Ordene kommer fra radioværten Kamal, den ene halvdel af duoen Hav & Kamal, kendt fra P3 og med deres eget program 'Uden filter'. De to populære værter leverede et dj-set, mens solen stadig skinnede, da der lørdag var børn- og ungefestival ved Musisk Skole i Kalundborg.

Om de flere hundrede fremmødte overbeviste Hav & Kamal om, at Kalundborg er hovedstaden overlegen er måske tvivlsomt, men det var alligevel en succesfuld første udgave af festivalen, som UngKalundborg, Y-Camp, Tryghed og trivsel samt Kvindenetværk i Kalundborg stod bag.

- Der var folk allerede, da vi startede klokken 10, og der har mindst været 500 mennesker i løbet af dagen. Vi er så glade. Tænk, hvad vi kan gøre med et års forberedelse, siger Kasper Greve Sørensen fra UngKalundborg. Arrangørerne har hen over en sommerferie kun haft halvanden måned til at sørge for dagen løb planmæssigt.

- Det er skønt at se, at vi kan skabe liv for børnefamilierne og de unge, for de efterspørger det, siger Mette Lynge fra Tryghed og Trivsel.

Efter Hav & Kamal lagde et voldsomt regnvejr dæmper på løjerne, hvor børn ellers var løbet rundt og spillet fodbold og fået lagt ansigtsmaling, men klokken 15 brød solen igennem, da dagens afslutning gjorde sin entre.

Det var rapperen Node, der samlede folk i mudderet, som græsset var blevet til, og bagefter var der stor rift om at få taget selfies med ham.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk