13. august 2020
Arrival from Swenden, med »klonerne« af Agneta og Anni-Frid i front, gav et forrygende ABBA-show på Kalundborg Rock?er torsdag. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Arrival from Swenden, med »klonerne« af Agneta og Anni-Frid i front, gav et forrygende ABBA-show på Kalundborg Rock?er torsdag. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor billedserie: ABBA-retro - lige til øret og til sjælen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor billedserie: ABBA-retro - lige til øret og til sjælen
Kalundborg - 08. august 2019 kl. 23:32
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På coveret til ABBA's »Arrival« fra 1976 ankommer Agneta, Anni-Frid, Björn og Benny i helikopter, så det gennem-nørdede coverprojekt Arrival from Sweden, der rejser over hele verden med et stort ABBA-show, gik selvfølgelig på scenen på Kalundborg Rock'er torsdag til helikopter-lyd i højttalerne.

arrow Læs også: Billeder: De danser på Kalundborg Rock'er

I det to timer lange show er intet overladt til tilfældighederne, alt er koreograferet, affotograferet, kopieret, indstuderet - plus det er godkendt af ægte ABBA.

I tilgift havde ensemblet, med i alt 18 musikere, sangere og dansere, inviteret den oprindelige ABBA-bassist Mike Watson som special guest.

Han spillede oprindeligt bas på hits som »S.O.S.«, »Mamma Mia«, »The Winner Takes It All« og »Super Trouper« og var Napoleon på coveret til »Waterloo«-albummet.

- Den her er én af mine favoritter, introducerede Mike Watson »S.O.S.« - det var tydeligvis også én af publikums yndlings-sange.

Dem var der mange af - der blev sunget med og danset på den tæt pakkede, vind-omsuste festivalplads, hvor der kom krusninger på fadøls-overflader og sus i regnslag. Men de øreklæbende, syng-med-venlige hits - »Money, Money, Money«, »Honey Honey«, »When I Kissed The Teacher« og »Tiger« - varmede publikum og sangstemmer i alle aldre op.

- The music of ABBA will live forever, lød det med klædelig svensk accent fra én af de to forsangere, som agerede Agneta og Anni-Frid, blondinen og brunetten, og havde kopieret deres stil med lårkort og lange, hvide lakstøvler.

Man kan kun give hende ret - Abba-sangene lever stadig i bedste retro-velgående, både hos dem, der stadig kan tekster og dansetrin fra dengang, og de unge, der har fundet ABBA på YouTube og på lp'er i genbrugsbutikkerne.

arrow Festival i gang med disko og falset-sang
08. august 2019 kl. 20:36 Opdateret: kl. 20:36
arrow Se billederne: Våd Rocker tørrede op
08. august 2019 kl. 19:46 Opdateret: kl. 21:18
arrow Rocker: Gæster indtager kæmpe festtelt
08. august 2019 kl. 18:43 Opdateret: kl. 21:10
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk