24. september 2020
FDF Ubby-hygge i bivuakken. Privatfotos
gallery icon

Se billedserie

FDF Ubby-hygge i bivuakken. Privatfotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor 75 års jubilæumssæson i vente for FDF'erne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor 75 års jubilæumssæson i vente for FDF'erne
Kalundborg - 14. august 2020 kl. 18:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I denne uge satte FDF Ubby gang i endnu en sæson, hvor otte voksne ledere og seks unge assistenter står klar til at møde nye og gamle medlemmer med en masse sjove aktiviteter for børn og unge i alle aldre.

- I FDF udforsker vi naturen, synger, leger, laver mad over bål og en masse andre skøre ting, hvor fantasien får frit spil, fortæller kredsleder Michael Rasmussen.

Denne sæson er noget helt særligt, for FDF Ubby fylder nemlig 75 år i februar 2021. Det bliver markeret med en masse spændende aktiviteter i løbet af sæsonen.

- Vi har blandt andet planlagt en stor fødselsdagsweekend for alle medlemmer på vores lejr Strandlyst. Vi vil også lave et par dage med arrangementer for alle byens børn i vinterferien, lyder det fra kredslederen.

I denne sæson er det også landslejrår. Landslejr er en af de største oplevelser i FDF. Hvert femte år mødes FDF'ere fra hele landet til en kæmpe lejr på FDF Friluftscenter Sletten, for foden af Himmelbjerget. Over 12.000 FDF'ere skal i 10 dage opleve en masse aktiviteter, der skal udfordre deltagernes mod.

- Traditionen tro kan man også glæde sig til det årlige fastelavnsarrangement, som vi laver i samarbejde med SuperBrugsen Ubby, og »sankthans i børnehøjde«, hvor vi sammen med flere andre foreninger i byen sørger for en hyggelig aften for hele familien i Østergaardsparken.

- Hvis man gerne vil prøve FDF, er man altid velkommen til at kigge forbi på et af vores ugentlige møder, der bliver holdt på Enggårdsvej 1b i Ubby, oplyser Michael Rasmussen.

Vil man vide mere om FDF, kan man besøge deres hjemmeside: fdf.dk/ubby, hvor man kan finde mødetider og kontaktoplysninger.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk