15. oktober 2019
Top-down-bottoms up kalder man Duette gardinsystemet, hvor man kan hæve gardinet nedefra eller oppefra, som det nu passer bedste til ens vinduer og behov. Stig Falster har mange gode bud på løsninger til større og mindre vinduespartier. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Top-down-bottoms up kalder man Duette gardinsystemet, hvor man kan hæve gardinet nedefra eller oppefra, som det nu passer bedste til ens vinduer og behov. Stig Falster har mange gode bud på løsninger til større og mindre vinduespartier. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stig har bilen fuld af gode løsninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stig har bilen fuld af gode løsninger
Kalundborg - 16. juni 2019 kl. 21:13
Af Charlotte Koefoed
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 2014 afhændede Stig Falster Garant på Stejlhøj i Kalundborg og begyndte at arbejde freelance for Gardinbus.com. Han har hele Sjælland som sin arbejdsplads, men efter et sygdomsforløb for to år siden, satser han på flere lokale kunder.

Dem har han masser at tilbyde. Han er nemlig lidt af en ekspert, når det kommer til gode og smarte løsninger til alle typer af vinduespartier, store som små.

- Jeg har de klassiske gardiner, som fås i alle mulige farver og tekstiler.

Med i min varebil har jeg et stort sortiment af gardinprøver, som jeg har med rundt.

Men i dag vælger mange en form for solafskærmning, så dem har jeg også med i bilen, når jeg er ude og besøge kunder, forklarer Stig Falster.

Mange kontorbygninger, men også privatboligere, har i dag store vinduespartier, der giver et fantastisk udsyn og masser af lys.

Med de gode energiglas, man har i dag, har man ikke problemer med kulde ved vinduerne, tværtimod. Problemet er snarere varmen.

- Jeg sætter mange solafskærmnings-løsninger op. Det er både som persienner, rullegardiner, lameller, plissegardiner, og jeg har også løsninger ude, som markiser og screen, som er udvendige rullegardiner.

Det stopper varmen, før den når gennem vinduet, og det er en fin løsning, siger Stig Falster.

Inde i huset kan man vælge solafskærmning, som er behandlet med et materiale, der stopper varmen.

- Der er mange muligheder i dag, og vores speciale er jo at opmåle og monterer så persiennerne, eller gardinerne sidder som de skal, siger Stig Falster.

Han har for eksempel nogle multishade-rullegardiner, hvor man kan forskyde mønsteret, så det dækker mere eller mindre for solen.

Også de smarte top-down-bottoms up rullegardiner, som kan placeres, hvor på vinduet, man ønsker det, er smarte og i dag kan man også få rullegardiner, som man kan styrer via en fjernkontrol.

Er man interesseret i at høre med om de mange spændende løsninger, Stig Falster kan tilbyde, skal man blot ringe og booke en aftale.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk