18. november 2018
Flemming og Helle Kjærulff i samtale med Anne Bie og Edwin Duncan i Reersø Galleriet.
gallery icon

Se billedserie

Flemming og Helle Kjærulff i samtale med Anne Bie og Edwin Duncan i Reersø Galleriet.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommersol over Reersø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommersol over Reersø
Opdateret 07. juli 2015 kl. 07:00
Kalundborg - 05. juli 2015 kl. 16:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udenfor, i læ af et par buske, fortæller Flemming Kjærulff Nordvestnyt om den nordiske mytologi med udgangspunkt i kunsttræet, der viser vej indtil Reersø-Galleriet. Her udstiller Flemmings kone, Helle. og snart er en håndfuld kreative Reersø-borgere i diskussion om en af skuptøren Preben Barretts ganske unikke figurer.

Ikke langt derfra, på Reersø Camping, bliver snart syv-årige Caroline fra Kalundborg et blomstermaleri tegnet i hendes ansigt rigere. Dekorationen står Anne-Dorthe Tams for. Imens dufter Jette Damlund til sine roser i fad i en smuk anretning på det hjemmegjorte bord i Havmågen.

Der er Sommeruge i disse dage. Ja, tre dage endnu Flere af de godt 60 tilbud strækker sig over hele ugen. Andre er enkeltstående begivenheder. Men alle fortjener opmærksomhed.

Solen bager ned over den smukke historiske landsby, og det er jo godt nok; hvis det ikke lige var fordi varmen måske holder folk hjemme. Nogen har fundet vej til halmballelounchen bag Postgården. Her er der ægte - nåja - halmballestemning med bægerklang af skummende fadøl til levende musik. Jette Damlund fortæller, at arrangørerne af Reersøugen bad kommunen om lov at bruge området ved det tidligere traktorsted, som nu er lukket - og skal rives ned.

- Hvornår ved vi ikke præcist. Men nok til august eller september, siger Jette.

Her er kunst og kultur i alle afskygninger, og har du ikke været forbi, kan du nå det endnu. For Reersøs første Sommeruge strækker sig til og med onsdag. Tirsdag er der eksempelvis snapsetur og onsdag byvandring med tidligere borgmester Jørgen Arnam-Olsen.

BR

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk