24. januar 2019
Lone Wernblad sørger for smuk musik og sang til de små på bibliotekerne i Kalundborg, Gørlev, Svebølle, Ubby og Høng. Pr-foto
gallery icon

Se billedserie

Lone Wernblad sørger for smuk musik og sang til de små på bibliotekerne i Kalundborg, Gørlev, Svebølle, Ubby og Høng. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smuk musik til de små

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smuk musik til de små
Kalundborg - 14. februar 2018 kl. 09:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»At være sammen med min baby om sang og musik, det er bare noget af det bedste, jeg ved«.

- Det siger en af de mødre, som deltog med sin baby i Lone Wernblads arrangementer på bibliotekerne før jul. Nu går Lone i gang igen med flere musikalske arrangementer for bebser og deres voksne på kommunens biblioteker, oplyser børnekulturkonsulent Søren Vind.

Første gang i Kalundborg er det fredag den 23. februar. På Gørlev Bibliotek er første gang fredag den 9. marts og på Svebølle Bibliotek torsdag den 15. marts. Senere kommer hun også til Ubby Bibliotek, nemlig fredag den 6. april. 13. april er det igen på Kalundborg Bibliotek og fredagen efter på Høng Bibliotek.

Det er klokken 9.30-10 for børn på 1 og 2 år, og kl. 10.30 for børn 0-1 år. Man kan se mere på kalundborgbib.dk under Det Sker. Her kan man også købe billetter til 40 kr. pr. barn. Billetter kan også købes på stedet.

Lone Wernblad er en travl musiker. For nylig var hun på turné i de nordiske lande og skal det igen senere. I vinterferien har hun netop spillet i København under Amager Børnemusikfestival.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk