25. november 2017
Niels Høgsberg (billedet) stopper med øjeblikkelig virkning som skoleleder på Rynkevangskolen. Bjørn Mortensen fra Hvidebækskolen bliver konstitueret leder, indtil der kan findes en ny. Foto: Eva Lyng Johansen
Niels Høgsberg (billedet) stopper med øjeblikkelig virkning som skoleleder på Rynkevangskolen. Bjørn Mortensen fra Hvidebækskolen bliver konstitueret leder, indtil der kan findes en ny. Foto: Eva Lyng Johansen
Foto: Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleleder stopper omgående

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleleder stopper omgående
Kalundborg - 15. marts 2017 kl. 15:43
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg: Mandag fratrådte Niels Høgsberg med øjeblikkelig virkning sin stilling som skoleleder på Rynkevangskolen i Kalundborg.

- Jeg kan ikke komme nærmere ind på baggrunden for, at vi har stoppet samarbejdet, men Niels Høgsberg er fratrådt efter gensidig aftale.

- Vi er blevet enige om det, og jeg synes, at Niels har været en dygtig skoleleder igennem mange år, siger Hanne Dollerup fra Kalundborg Kommunes direktion.

Konstitueret leder
Hanne Dollerup oplyser samtidig, at indtil den nu ledige stilling bliver slået op, vil skoleleder på Hvidebækskolen Bjørn Mortensen fungere som konstitueret leder på Rynkevangskolen.

Hans plads på Hvidebækskolen overtages i den periode af viceskoleleder Trine Hjortebjærg Mortensen.

Rynkevangskolen, som huser et af kommunens inklusionscentre, blev sidste år tildelt en gul smiley af Arbejdstilsynet, som advarede om det psykiske arbejdsmiljø på skolen.

Herefter udarbejdede skolen en række principper for, hvordan man som personale kan handle i situationer, hvor der opstår utryhed, trusler, vold eller stress.

På den måde opnåede man i slutningen af 2016 igen en grøn arbejdsmiljø-smiley.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra den nu fratrådte Niels Høgsberg.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk