24. august 2019
Bodil Skipper håber, at der sidder nogen derude, som ved noget mere om drikkehornet som er dateret den 28. juni 1884. Foto: Eva Lyng Johansen
gallery icon

Se billedserie

Bodil Skipper håber, at der sidder nogen derude, som ved noget mere om drikkehornet som er dateret den 28. juni 1884. Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skipper efterlyser ejer af drikkehorn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skipper efterlyser ejer af drikkehorn
Opdateret 26. marts 2019 kl. 09:33
Kalundborg - 25. marts 2019 kl. 17:02
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bodil Skipper er frivillig ved Spildopmagerne i Kalundborg, og i uge 10 blev der indleveret noget ud over det sædvanlige.

Det er et stort drikkehorn, hvor selve hornet stammer fra en ko, mens holderen og låget er lavet af messing, som er udsmykket i flere forskellige stilarter, blandt andre jugend og empire.

Bodil Skipper har henvendt sig til Kalundborg Museum i forhold til, om museet kunne være interesseret, og det er museet, hvis det kan få noget mere at vide om drikkehornets baggrund og historie.

Derfor vil Bodil Skipper på vegne af Spildopmagerne meget gerne i kontakt med den tidligere ejer, som måske kan fortælle lidt.

Drikkehornet er dateret den 28. juni 1884.

- Det er nok et drikkehorn, som er blevet lavet på bestilling. Det kunne måske være et lavdrikkehorn, siger Bodil Skipper.

Låget mangler en dut.
Hvis man søger på datoen og drikkehorn på Google, kommer der et norsk drikkehorn frem, som minder meget om Spildopmagernes drikkehorn, så måske er det norsk.

Hvis nogen ved noget om drikkehornet, må de meget gerne skrive til Bodil Skipper på skipper@ka-net.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk