13. juni 2021
Svebølle Skole er en af fire skoler, hvor der skal laves en forundersøgelse med henblik på tiltag, der skal forbedre trafiksikkerheden. Foto: Eva Lyng Johansen
Svebølle Skole er en af fire skoler, hvor der skal laves en forundersøgelse med henblik på tiltag, der skal forbedre trafiksikkerheden. Foto: Eva Lyng Johansen
Foto: Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sikre skoleveje blandt nye anlægsprojekter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sikre skoleveje blandt nye anlægsprojekter
Kalundborg - 03. april 2020 kl. 14:07
Af Martin Stokkebro Moestrup

Der skal gang i anlægsprojekterne i Kalundborg Kommune i år, så der kan komme gang i samfundshjulene igen efter coronakrisen. Derfor valgte medlemmerne af teknik- og miljøudvalget torsdag at frigive en række anlægsbevillinger.

Og udover at sætte gang i de anlægsprojekter, der er planlagt i år, giver man også mulighed for at gå i gang med projekter, der egentlig var planlagt til at starte næste år.

Baggrunden er den nyligt indgåede aftale mellem regeringen, KL og Danske Regioner om, at man i år grundet coronasituationen dropper det anlægsloft, der normalt hvert år sætter en økonomisk grænse for størrelsen på kommunernes anlægsinvesteringer.

- Det er vigtigt at understøtte erhvervslivet og derfor vigtigere end nogensinde før, at anlægspengene kommer ud og arbejde, siger udvalgsformand Jakob Beck Jensen (V).

Konkret er der tale om en række trafiksikkerheds- og vejvedligeholdelsesprojekter, der nu sættes i gang. Jakob Beck Jensen fremhæver selv et projekt om trafiksikkerhedsindsatser i nærområderne omkring Svebølle, Gørlev, Høng og Årby skoler.

- Det er vigtigt med sikre skoleveje, siger han.

Er de da ikke allerede sikre?

- Skolevejene kan i hvert fald blive mere sikre, siger han.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk