30. juli 2021
Jacqueline Hersing med det nyeste eksemplar af RøsnæsNyt, som nu er omdelt. Privatfoto
Jacqueline Hersing med det nyeste eksemplar af RøsnæsNyt, som nu er omdelt. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Samlingspunkt på Røsnæs er tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samlingspunkt på Røsnæs er tilbage
Kalundborg - 17. juni 2021 kl. 16:25

Her er der ikke noget, der er for småt. Og det er først og fremmest tænkt som et samlingspunkt for beboerne på Røsnæs.

Det siger Jacqueline Hersing, redaktør på RøsnæsNyt, som efter en længere ufrivillig pause på grund af pandemien er tilbage i hænderne hos den lille læserkreds.

- Inden corona lukkede Danmark ned, samlede RøsnæsNyt - ved tre udgivelser om året - Røsnæs som lokalsamfund, siger Jacqueline om det 24 sider store blad i a5-format. Her er der plads til noter og nyheder fra foreninger, kirken, skolen og andre på Røsnæs. Der er succeshistorier, aktiviteter, der foregår på Røsnæs, generelle informationer, invitationer til generalforsamlinger og meget andet.

Sammen med formanden for Røsnæs Udvikling- og Beboerforening, Trine Fogh Lauridsen, har Jacqueline Hersing brugt coronapausen på at sætte et nyt præg på RøsnæsNyt. Det giver plads til indlæg som »Vores Røsnæs« og »Biologoggens hjørne«, med små præsentationer af beboere fra Røsnæs og biolog Jesper Lauridsens faste indlæg om flora og fauna på Røsnæs.

- RøsnæsNyt er bestemt ikke noget nyt koncept, men har eksisteret på Røsnæs langt før, jeg var tænkt på. Men stadig, den dag i dag, samler bladet lokalsamfundet og er et lysende eksempel på de stærke frivillige kræfter og fællesskaber, der kendetegner Røsnæs som lokalsamfund. Derfor er jeg også stolt over at have overtaget posten som redaktør tilbage i 2018, siger Jacqueline Hersing.

BR

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk