14. april 2021
Gisseløretangens spids ved det bolsjestribede fyr er et yndet mål for en rask gåtur med en fantastisk udsigt. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Gisseløretangens spids ved det bolsjestribede fyr er et yndet mål for en rask gåtur med en fantastisk udsigt. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Saltvand og udsigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Saltvand og udsigt
Kalundborg - 05. marts 2021 kl. 18:45
Af Ulrik Reimann

Et skib på vandet er ikke noget særligt. Dem ser man så mange af. Men når man kommer tæt på, er det anderledes. Når man kan mærke vibrationerne fra motoren og kan lugte skibets forbrændte brændstof, bliver det helt bogstaveligt mere nærværende og spændende. Pludselig fortaber man sig i tanker om sømandsliv og fjerne destinationer og glemmer hverdagens trummerum. Og pandemi.

Gisseløretangen i Kalundborg er det nok allerbedste sted at nyde livet i havnen og fjorden fra. Her er der ikke bare en panoramaudsigt, som er en meget bred udsigt. På tangen er det en 360 graders udsigt, der bydes på. Med by, havneafsnit, skibstrafik og -operationer, fugleliv, både og andre lette fartøjer som kajakker - og stand up paddle-boards, som Nordvestnyt benyttede til denne lille ekspedition.

Der var i øvrigt rigtig mange ude at gå tur denne solskinsdag langs havnen, langs strandafsnittene mellem høfderne og på den lange og smalle Gisseløretange.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk